ΠΑΟΚ

Λέβινγκστον: "ΠΑΟΚάρα για πάντα..."

Οριστικά θα βρεθεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κλιφ Λέβινγκστον ο οποίος μέσω βίντεο της ΚΑΕ εξέφρασε την αγάπη του προς τον "Δικέφαλο".

Ο Κλιφ Λέβινγκστον θα βρεθεί στο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ένα φιλικό κατά το οποίο θα γιορταστούν τα 90 χρόνια του "Δικεφάλου".

Ο αγώνας θα γίνει στις 9/9 στο "Παλατάκι" και το παρών θα δώσουν παλιοί σπουδαίοι παίκτες των "ασπρόμαυρων". Η ΚΑΕ "ανέβασε" βίντεο που δείχνει τον Λέβινγκστον (έπαιξε στον "Δικέφαλο" την σεζόν 1992–1993) να εκφράζει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ λέγοντας μάλιστα σε κάποια στιγμή "ΠΑΟΚάρα". Η ΚΑΕ ανέφερε: "Και ο Cliff Levingston θα είναι μαζί μας στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την CSKA Moscow, που θα γίνει στο PAOK Sports Arena στις 9 Σεπτεμβρίου 2016".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λέβινγκστον:

"Θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά για τα 90ά γενέθλια του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να σας δω στο εορταστικό παιχνίδι για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Έχω πολύ αγάπη στην καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚάρα για πάντα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ