ΠΑΟΚ

Λάνγκφορντ: "Χαρίσαμε το δεύτερο ματς, τώρα νίκη..."

Λάνγκφορντ: "Χαρίσαμε το δεύτερο ματς, τώρα νίκη..."
INTIME SPORTS

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ υπογραμμίζει πως ο ΠΑΟΚ... χάρισε την νίκη στον Αρη στο ματς στο Παλέ και υπογραμμίζει την ανάγκη θετικού αποτελέσματος το Σάββατο στο "Παλατάκι". Τι δήλωσε ο Μαρκ Κάρτερ. Όλοι "μέσα" εν όψει του ντέρμπι.

Στον τρίτο μικρό τελικό (13/6, 19.30) με τον Αρη αναφέρθηκε ο Κέβιν Λάνγκφορντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ έγραψε:

" Είναι η ώρα για ένα ακόμη blog. Θα είναι πολύ σύντομο. Πρώτα από όλα, το να παίζεις μία σειρά μέχρι πέντε παιχνίδια για την 3η θέση, δεν έχει καμία λογική. Η 3η θέση δεν έχει την δυνατότητα να σε οδηγήσει κάπου περισσότερο, σε σχέση με τους τελικούς.

Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει αγώνας για την τρίτη θέση καθόλου. Καταργεί τον λόγο για τον οποίο αγωνίζεσαι την κανονική περίοδο. Το γεγονός ότι αυτά τα πέντε παιχνίδια εκτείνονται σε ένα χρονικό διάστημα πάνω από δύο εβδομάδες καθιστά ακόμη μικρότερο το νόημά τους. Αλλά είμαι απλά ένας παίκτης, οπότε τι μπορώ να ξέρω εγώ. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και χαρίσαμε το δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι. Αυτά".

Κάρτερ: "Να παίξουμε με καρδιά...."

Ενέργεια πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Αρη, σύμφωνα με τον Μαρκ Κάρτερ. Ο Αμερικανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα ματς. Είμαι της λογικής ότι όταν τελειώνει ένας ματς, πάντα το επόμενο είναι το πιο σημαντικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να παίξουμε με καρδιά, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια κι αν γίνουν όλα αυτά θα είμαστε καλά. Είναι λογικό να είναι όλοι κουρασμένοι αυτή την περίοδο και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά ψυχολογικά να είσαι προετοιμασμένος και αν το πετύχεις αυτό, σίγουρα έχεις πολλές πιθανότητες να επικρατήσεις".

Για τα κακώς κείμενα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στη σειρά, αλλά και τι πρέπει να κάνει η ομάδα για κερδίσει, σχολίασε: " Στο δεύτερο παιχνίδι κάναμε μερικά λάθη στην άμυνά μας, είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, όπως επίσης να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα κλειστά και χρειάζεται να τα έχεις όλα αυτά για να κερδίσεις. Τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά, το θέμα είναι να μπορείς να αντιδράσεις σωστά όταν ο αντίπαλος κάνει ένα σερί. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, έχουμε το πλεονέκτημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Όλοι "μέσα" εν όψει του ντέρμπι

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα της Παρασκευής ο Κέβιν Λάνγκφορντ και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αρη ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα. Ο Αμερικανός για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συμμετείχε στην προπόνηση του "Δικεφάλου" και φυσικά θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ντέρμπι με τους "κίτρινους", αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί πως είναι 100% έτοιμος. Την Τετάρτη, ως γνωστόν, δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων" λόγω της τενοντίτιδας στο δεξί πόδι ενώ την Πέμπτη συμμετείχε σε σημαντικό μέρος της προπόνησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ