ΠΑΟΚ

Λάνγκφορντ, μια... σταθερή αξία

Λάνγκφορντ, μια... σταθερή αξία
INTIME SPORTS

Βάσει του συστήματος αξιολόγησης, ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι ο MVP του ΠΑΟΚ. Μειώθηκε το πρόστιμο του ματς με τον Άρη.

Στο τελευταίο ματς με τον Αρη ο Κέβιν Λάνγκφορντ έμεινε στους επτά πόντους αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο η κούραση που έχει. Πάντως ανεξαρτήτως της παρουσίας του στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/6) με τους "κ'ιτρινους", είναι γεγονός πως έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τους αριθμούς...

Ο Αμερικανός στα 9 ματς που έχουν γίνει (για τα πλέι οφ) είναι ο πολυτιμότερους παίκτης του "Δικεφάλου" έχοντας συνολικά 116 βαθμούς στο ranking ενώ δεύτερος είναι ο Τζέικ Οντουμ με 109. Ο Λάνγκφορντ μάλιστα ήταν ο πολυτιμότερος του "Δικεφάλου" και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας 360 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 26 ματς (13,8 βαθμούς μέσο όρο) ενώ δεύτερος ήταν ο Μαρκ Κάρτερ με 320 βαθμούς σε 25 αγώνες (12,8 βαθμούς μέσο όρο).

Aν μη τι άλλο, ο Λάνγκφορντ αποτελεί μια... σταθερή αξία για τον ΠΑΟΚ. Οπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, από τον "Δικέφαλο" έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδο του Λάνγκφορντ η επιθυμία για παραμονή αλλά το οικονομικό αποτελεί "αγκάθι".

Μειώθηκε το πρόστιμο για το ματς με τον Αρη

Η ΚΑΕ είχε κάνει έφεση στο ΑΣΕΑΔ για το πρόστιμο των 35.300 ευρώ που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με τον Αρη, στις 7 Φλεβάρη. Το πρόστιμο πλέον μειώθηκε όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (15/6) και η ΚΑΕ θα πληρώσει συνολικά 22.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 79/11-6-2015 απόφασή του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 Κ.Α.Ε.» κατά της υπ’ αρ. 15/13-2-2015 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.

Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 15/13-2-2015 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.

Επιβάλλει στην προσφεύγουσα:

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου (πυροδότηση πυρσών, πυρσών-καπνογόνων και καπνογόνων) χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ,

β) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου (χρήση κροτίδων στις εξέδρες) χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ και για ρίψη κροτίδων και βαρελότου στο παρκέ του γηπέδου, χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ.

Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου στην προσφεύγουσα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ