ΠΑΟΚ

"Ξύπνησαν" ευχάριστες αναμνήσεις για τον Μπάρλοου

"Ξύπνησαν" ευχάριστες αναμνήσεις για τον Μπάρλοου

Ο Κένεθ Μπάρλοου... έλαμπε στο Μουσείο του ΠΑΟΚ όταν φωτογραφήθηκε με την φανέλα που φορούσε την σεζόν που ο "Δικέφαλος" κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.

Οι Μάικ Τζόουνς, Κλιφ Λέβινγκστον και Κένεθ Μπάρλοου έδωσαν το παρών στο Μουσείο του ΠΑΟΚ στο οποίο βρίσκονται τα τρόπαια του "Δικεφάλου" αλλά και υπόλοιπα ιδιαίτερα αντικείμενα σε ό,τι αφορά την -πλούσια- ιστορία των "ασπρόμαυρων".

Για τον Μπάρλοου υπήρχε η ευκαιρία στο Μουσείο της ΚΑΕ να "ξυπνήσουν" ευχάριστες αναμνήσεις. Βλέπετε, εκεί υπάρχει η φανέλα που φορούσε ο ίδιος στον τελικό της Γενεύης απέναντι στην Σαραγόσα.

Τότε (τον Μάρτιο του 1991) που ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους Ισπανούς με σκορ 76-72 και κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Ο Μπάρλοου (γεμάτος χαρά) πόζαρε με την φανέλα του και "έγραψε" στον λογαριασμό του στο facebook: "Και η φανέλα στο Μουσείο του ΠΑΟΚ".

Ο Αμερικανός στον τελικό με την Σαραγόσα είχε συνολικά 20 πόντους και μάλιστα όταν το σκορ ήταν 72-72, πέτυχε τέσσερις συνεχόμενους πόντους και διαμόρφωσε το τελικό 76-72.

"Ξύπνησαν" ευχάριστες αναμνήσεις για τον Μπάρλοου

Συνάντηση με Λυπηρίδη

Ο Μπάρλοου κατά την διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Βασίλη Λυπηρίδη, τον πρώην παίκτη του Άρη με τον οποίο ο Αμερικανός υπήρξε αντίπαλος σε πολλά μεγάλα ματς του "Δικεφάλου" απέναντι στους "κίτρινους". Με τον Λυπηρίδη, είχε την δυνατότητα να τα πει και ο Λέβινγκστον.

"Ξύπνησαν" ευχάριστες αναμνήσεις για τον Μπάρλοου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ