ΠΑΟΚ

Κόντρα στο Ρέθυμνο δίχως Βασιλειάδη και "Σόφο"

Κόντρα στο Ρέθυμνο δίχως Βασιλειάδη και "Σόφο"

Οι Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη και δεν θα αγωνιστούν απέναντι στο Ρέθυμνο.

Κανένα περιθώριο για ξεκούραση στον ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Λιμόζ. Την Πέμπτη υπήρχε προπόνηση καθώς το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο. Στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας δεν συμμετείχαν οι Κώστας Βασιλειάδη και Σοφοκλής Σχορτσανίτης (αμφότεροι έκαναν θεραπεία) και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, δεν αναμένεται να αγωνιστούν απέναντι στον ΑΓΟΡ.

Ο πρώτος θυμίζουμε πως έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και ο "Σόφο" πρόβλημα στο γόνατο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μέσω βίντεο ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του Ρεθύμνου.

Ο αγώνας με τους Κρητικούς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί στην ασπρόμαυρη ΚΑΕ για όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι με τον Άρη.\

Επέστρεψε ο Πρέλεβιτς, Βασιλειάδης και "Σόφο" για Κολοσσό

Στη Θεσσαλονίκη γύρισε την Πέμπτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην συνάντηση που αφορούσε την FIBA. O πρόεδρος της ΚΑΕ δεν ήταν στην πόλη τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να υπάρξει μια ενημέρωση από αυτόν προς τα μέλη του Δ.Σ. του για όσα ειπώθηκαν σχετικά με την διοργάνωση του Champions League. Από εκεί και πέρα σχετικά με τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη (πιθανόν την Παρασκευή να εξεταστούν εκ νέου) που δεν θα παίξουν απέναντι στο Ρέθυμνο σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, στον ΠΑΟΚ λένε πως στόχος είναι να αγωνιστούν στο εκτός έδρας ματς (17/2) με τον Κολοσσό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για το ματς με το Ρέθυμνο

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο αυτό το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στις 5μ.μ. για την 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, λόγω της τιμωρίας αποκλεισμού της έδρας του ΠΑΟΚ για μία αγωνιστική από τον αθλητικό δικαστή.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 31 του πειθαρχικού δικαίου του πρωταθλήματος, δεν επιτρέπεται η είσοδος στους φιλάθλους. Δικαίωμα εισόδου έχουν αποκλειστικά και μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, το απαραίτητο προσωπικό του γηπέδου και οι λοιποί διαπιστευμένοι «παράγοντες» που έχουν σχέση με την διεξαγωγή του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι (ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ