Κόνιαρης, ο δεύτερος στην ιστορία με δύο κερδισμένους διαγωνισμούς τριπόντων

Κόνιαρης, ο δεύτερος στην ιστορία με δύο κερδισμένους διαγωνισμούς τριπόντων

Ο Αντώνης Κόνιαρης κέρδισε δύο διαγωνισμούς τριπόντων σε δύο μέρες, όντας ο δεύτερος στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο σε All Star Game. Τι δήλωσε για το κατόρθωμά του.

Ο Αντώνης Κόνιαρης αποδείχθηκε ο πιο συνεπής παίκτης του All Star Game αφού κέρδισε δύο διαγωνισμούς τριπόντων σε ισάριθμες ημέρες. Πρώτα "καθάρισε" με τους "μικρούς" και στη συνέχεια έβαλε τα γυαλιά στους "μεγάλους", δείχνοντας κάτι παραπάνω από αξιόπιστος από τα 6μ75. Κάτι που βέβαια είναι γνωστό στην... πιάτσα, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την έφεση που έχει στο περιφερειακό σουτ.

"Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Μου άρεσε πολύ που ήμουν εκεί και για αυτήν την εικόνα που έχω στο μυαλό μου δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι κέρδισα το διαγωνισμό. Πήγα στην Πάτρα για να το ευχαριστηθώ και για αυτό πιστεύω ότι κέρδισα. Μπήκα μέσα και σούταρα για να το διασκεδάσω και χωρίς άγχος. Αυτός άλλωστε πιστεύω ότι είναι και ο στόχος του All Star Game, να το ευχαριστηθούν πρώτα αυτοί που συμμετέχουν, για να μείνει ευχαριστημένος και ο κόσμος", σχολίασε ο θριαμβευτής των διαγωνισμών τριπόντων, Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος σάρωσε με τις επιδόσεις του:

"Ήξερα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό είναι πολύ ικανοί σουτέρ, οπότε το επίπεδο του ανταγωνισμού θα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ υψηλό. Ήμουν ο τελευταίος που σούταρε, αυτό αποδείχθηκε καλό, γιατί δεν έβλεπα ποιος τα είχε βάλει, απλά πόσα έπρεπε να βάλω εγώ  για να πάω στον τελικό αρχικά και μετά για να το πάρω. Και το πήρα".

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά στην ιστορία των All Star Game, που ένας παίκτης κερδίζει τον διαγωνισμό τριπόντων σε "μικρούς" και μεγάλους". Η αρχή είχε γίνει το 2009 από τον Δημήτρη Καραδολάμη.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24