ΠΑΟΚ

"Κοίταζε" τον Μπουθ αλλά κατέληξε στην Πιστόια

"Κοίταζε" τον Μπουθ αλλά κατέληξε στην Πιστόια

Ο Νέιθαν Μπουθ ήταν από τους παίκτες που έκαναν θετική εντύπωση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ από το Portsmouth Invitational Tournament όμως η Πιστόια την Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Στις 14 Μαΐου είχαμε αναφέρει την περίπτωση του Νέιθαν Μπουθ (22, 2.06) για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για παίκτη που είδε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament και στον "Δικέφαλο" σχημάτισαν καλή άποψη για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή. Μάλιστα υπήρξε επαφή με την πλευρά του παίκτη, αλλά είχαμε ξεκαθαρίσει πως ο Μπουθ είναι ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα του "Δικεφάλου". Ο Αμερικανός την Δευτέρα (27/6) ανακοινώθηκε από την Πιστόια και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

"Η Πιστόια ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία ενός έτους με τον παίκτη, Νέιθαν Μπουθ", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου και έτσι ο ΠΑΟΚ πλέον έχει έναν λιγότερο στόχο όσον αφορά τα μεταγραφικά, αν και φαινόταν αναμενόμενο το ότι ο "Δικέφαλος" δεν θα μπορούσε να πείσει τον συγκεκριμένο παίκτη καθώς είχε υψηλό κασέ.

Ο Μπουθ στο Portsmouth Invitational Tournament πετύχαινε 11,3 πόντους μέσο όρο και "κατέβαζε" πέντε ριμπάουντ ανά ματς (την σεζόν 2015-16 παίζοντας στο Τολέδο είχε 19,3 πόντους μέσο όρο και 9 ριμπάουντ ανά αγώνα). Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ την Τρίτη ή την Τετάρτη εκτιμάται πως ο Μιλένκο Τέπιτς είτε θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του "Δικεφάλου", είτε θα ζητήσει παράταση για να δώσει την απάντησή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ