ΠΑΟΚ

"Κοιτάει" τους έμπειρους και σε... καλή τιμή

"Κοιτάει" τους έμπειρους και σε... καλή τιμή
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μελετά περιπτώσεις έμπειρων παικτών, με στόχο να τους "κλείσει" με λεφτά πολύ χαμηλότερα από το κασέ τους "χρησιμοποιώντας" το Eurocup και το ότι μέσω του "Δικεφάλου" μπορούν να... αναδειχτούν.

Στο... ψάξιμο είναι ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κώστα Χαραλαμπίδη. Στο μυαλό είναι να αποκτηθεί καλαθοσφαιριστής που θα έχει εμπειρία έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα και στην ομάδα έχουν κατά νου το να βρουν παίκτη σε... τιμή ευκαιρίας.

Στον ΠΑΟΚ, δηλαδή, "κοιτούν" (εφόσον αυτό είναι εφικτό) να "κλείσουν" καλαθοσφαιριστή με χρήματα πολύ λιγότερα από ότι είναι το κασέ του "χρησιμοποιώντας" το κίνητρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup αλλά και το ότι μέσω του "Δικεφάλου" μπορεί να αναδειχτεί και μετέπειτα να πάρει ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο (όπως έχει γίνει πολλές φορές κατά το παρελθόν στον ΠΑΟΚ, με διάφορους παίκτες).

Υπάρχουν Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικανοί με κοινοτικό διαβατήριο που εξετάζονται και φαίνεται πως μετά θα στραφούν στην ομάδα σε Ελληνες παίκτες. Από την ελληνική αγορά υποψήφιος μπορεί να είναι και ο Δημήτρης Βεργίνης, αν και φυσικά για να "τρέξει" η περίπτωσή του θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο (σύμφωνα με περσινό κανονισμό, ένας Ελληνας παίκτης μπορεί να μετακομίσει από μια ελληνική ομάδα σε μια άλλη, κατά την διάρκεια της σεζόν).

Βέβαια ο ΠΑΟΚ για να πάρει καλαθοσφαιριστή, όπως έχουμε αναφέρει, θα πρέπει να βρει πόρους για θέματα οικονομικού περιεχομένου. Για την ακρίβεια πέραν των χρημάτων που μπορούν να προσφέρουν σε κάποιον παίκτη, στην ομάδα αναζητούν λεφτά για να "βγει" φορολογική ενημερότητα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ