ΠΑΟΚ

"Κλείστηκε" ραντεβού για χορηγίες

"Κλείστηκε" ραντεβού για χορηγίες

Την επόμενη Πέμπτη (09/07) με πρωτοβουλία του Μάνου Μαλέλη θα γίνουν συζητήσεις με χορηγούς προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Eκτός του ότι αποτελεί το "δεξί" χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά και ήταν αυτός που "έφερε" τον γνωστό επιχειρηματία κοντά στον ΠΑΟΚ, ο Μάνος Μαλέλης ανέκαθεν είχε στο μυαλό του να προσεγγίσει κι άλλους χορηγούς για την ΚΑΕ.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν διάφορες συζητήσεις γι' αυτό το ζήτημα. Με πρωτοβουλία του Μαλέλη, για την επόμενη Πέμπτη (09/07) έχει "κλειστεί" ραντεβού με χορηγούς (τέσσερις) έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα της συνεργασίας με το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια να "έρθουν" έσοδα στον "Δικέφαλο".

Φυσικά οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας ενδεχομένως να κάνουν κάποιους χορηγούς... επιφυλακτικούς, αλλά ο Μαλέλης προσπαθεί για το όλο ζήτημα (από πέρυσι μάλιστα προσπαθούσε ο στενός συνεργάτης του Κοντομηνά, πέραν της συνεργασίας με τον γνωστό επιχειρηματία).

Στην συνάντηση που θα γίνει αναμένεται να είναι παρών ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ