ΠΑΟΚ

"Κλείνει" Καρρά ο ΠΑΟΚ

"Κλείνει" Καρρά ο ΠΑΟΚ

Ο βασικός σέντερ της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, Θοδωρής Καρράς, θα είναι όπως όλα δείχνουν το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Με την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναίκό να έχει ολοκληρωθεί , ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα ένα μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης: Τον Θοδωρή Καρρά!

Ο βασικός σέντερ της Εθνικής Νέων Ανδρών βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με τον "Δικέφαλο" και δεν αποκλείεται μάλιστα η συμφωνία να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες! Αν μάλιστα συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο πρώην παίκτης του Δούκα αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αυριανή (17/8) πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καρράς αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα του Δούκα, έχοντας 3.9 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8.7 λεπτά συμμετοχής. Οι μετοχές του ωστόσο ανέβηκαν κατακόρυφα μετά τις εμφανίσεις του στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης με την φανέλα της Εθνικής Νέων Ανδρών, όταν ήταν ο βασικός σέντερ της ομάδας στην πορεία προς το χρυσό μετάλλιο, έχοντας 9.7 πόντους και 3.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17.6 λεπτά συμμετοχής.

Στον ΠΑΟΚ ο Καρράς θα βρει τον προπονητή του στην Εθνική Νέων Ανδρών, Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και δύο συμπαίκτες του στην ομάδα, τον Αντώνη Κόνιαρη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Κοινώς, ο ΠΑΟΚ θα έχει τη νέα σεζόν στο ρόστερ του τα 3/5 της βασικής πεντάδας της Εθνικής Νέων Ανδρών!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ