ΠΑΟΚ

Κινητικότητα για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ προς το 2-0

Κινητικότητα για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ προς το 2-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει "ζεστός" με το καλημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα του Α΄ γύρου των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την ΑΕΚ το Σάββατο στο PAOK Sports Arena και υπάρχει κινητικότητα για τις κάρτες εισόδου του. Μέρος του προγράμματος ο Σχορτσανίτης.

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/4) τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τα οποία ξεκινούν από 10 ευρώ. Με το καλημέρα ωστόσο της διάθεσης τους, παρουσιάστηκε κινητικότητα που φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον από τον κόσμο των "ασπρόμαυρων" για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου και την κατάκτηση της πρόκρισης στην ημιτελική φάση των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την επίτευξη του 2-0.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία σχεδόν μία εβδομάδα πριν το δεύτερο αγώνα της σειράς με την ΑΕΚ. Μία αντίδραση που έχει να κάνει μετά από τη Σαββατιάτικη (16/4) νίκη με 78-83 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου να είναι αυτό που πήρε το πλεονέκτημα της έδρας. Με τη στάση τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ δείχνουν πως θα δώσουν βροντερό παρών στο PAOK Sports Arena συμβάλλοντας στην επίτευξη του 2-0 που θα ισοδυναμεί με πρόκριση.

Μία στήριξη που έγινε την περασμένη εβδομάδα και στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των playoffs στο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη. Μία σειρά που στη συνέχεια οδηγήθηκε στο PAOK Sports Arena που ήταν κατάμεστη και ως γνωστόν ο "Δικέφαλος" με 3-1 νίκες πέρασε στον μεγάλο τελικό. Πλέον οι φίλοι του ΠΑΟΚ αντιδρούν "ζεστά" και για το τμήμα μπάσκετ έπειτα από το - σπουδαίο - "διπλό" στο ΟΑΚΑ και την ανατροπή της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου από το -17 (35-18) που την οδήγησε στη νίκη και το 1-0 με το 78-83.

Πλέον το ζητούμενο για το σύνολο του Ελληνα κόουτς του ΠΑΟΚ είναι να ετοιμάσει την ομάδα του για το 2-0 με την ώθηση που θα του δώσει το γεμάτο "Παλατάκι" στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs με την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που θα γίνει για πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

"Εβγαλε" μέρος του προγράμματος ο Σχορτσανίτης

Mετά το ρεπό της Κυριακής, ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να κάνουν το 2-0 στις νίκες στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου και έτσι να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά δίχως να χρειαστεί να γίνει τρίτο ματς.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ δεν έπαιξε λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε στη μέση, την Δευτέρα ακολούθησε ένα μικρό μέρος του προγράμματος. Αυτό αποτελεί θετική ένδειξη όπως παραδέχονται στον ΠΑΟΚ και τις επόμενες μέρες σταδιακά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. "Κι από σήμερα ξανά στο γήπεδο, για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε ένα μικρό μέρος του προγράμματος και αναμένεται σταδιακά να ενσωματωθεί σε κανονικούς ρυθμούς",αναφέρει η ΚΑΕ. Από εκεί και πέρα κανονικά ισχύουν τα διαρκείας για τον αγώνα με την ΑΕΚ (στον ΠΑΟΚ ρωτήθηκαν από αρκετό κόσμο γι' αυτό το θέμα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ