ΠΑΟΚ

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Βασιλειάδη

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Βασιλειάδη
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως ο Κώστας Βασιλειάδης έβρισε τον διαιτητή, Πηλοΐδη. Υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί και να μην παίξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Τετάρτη στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποβλήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α' γύρου των playoffs με την ΑΕΚ και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία, εν όψει του τρίτου και τελευταίου αγώνα. Μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο αν τιμωρηθεί, να μην αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση" στο ματς στο ΟΑΚΑ τη Μ. Τετάρτη.

Κι αυτό γιατί στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως είπε στον διαιτητή Πηλοΐδη: "Άντε γαμ... εσύ ρε".

Σε μια στιγμή έντασης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Βασιλειάδης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά οι διαιτητές -φοβούμενοι ότι η ένταση θα κλιμακωθεί- τον απομάκρυναν.

Αυτό προκύπτει από τις τάξεις του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου εκφράζονται παράπονα για τη συνολική διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επίσης στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν, αλλά και το γεγονός ότι πετάχτηκαν νερά προς τα μέλη της ΑΕΚ, μετά από το τέλος του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί πως από την "Ενωση" "βγαίνει" πως ο Βασιλειάδης (και κάποια άλλα μέλη από τον ΠΑΟΚ) μετά από το τέλος του αγώνα, πήγαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ