ΠΑΟΚ

Κατσιώρας: "Το μόνο που μας λείπει είναι ο κόσμος"

Κατσιώρας: "Το μόνο που μας λείπει είναι ο κόσμος"

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Πόλυς Κατσιώρας στέκεται στην σημασία της στήριξης του κόσμου του ΠΑΟΚ έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να προσελκύσει κάποιον επενδυτή αλλά και να βοηθηθεί άμεσα οικονομικά.

Το θέμα της στήριξης του κόσμου προς την ομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και απασχολεί τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Πόλυς Κατσιώρας, στέκεται πολύ στο να είναι στο πλευρό των "ασπρόμαυρων" οι φίλοι της ομάδας καθώς θεωρεί πως εκτός από την οικονομική βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στον ΠΑΟΚ με την αγορά των διαρκείας (σ.σ. η κίνηση τους δεν είναι τόσο καλή όσο το πρώτο δεκαήμερο της κυκλοφορίας τους) και κατά συνέπεια αυτή η βοήθεια να παίξει ρόλο στο να κινηθεί πιο... άνετα η ομάδα στο ζήτημα της ενίσχυσης, με την παρουσία τους στο γήπεδο θα κάνουν πιο... ελκυστικό τον "Δικέφαλο" στα μάτια ενός υποψήφιου επενδυτή.

Η άποψη του κ. Κατσιώρα είναι πως... "ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει δύο πολύ σημαντικούς πυλώνες. Ο ένας πυλώνας είναι η διαφάνεια στα οικονομικά της ΚΑΕ που περνά μέσα από την εξυγίανση που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η αγωνιστική σταθερότητα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της ομάδας και την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του για άλλα πέντε χρόνια, με την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου και του Τέλη Ζουρνατσίδη και ο τρίτος πυλώνας που χρειάζεται να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον επενδυτή στην ομάδα, ακούει στο όνομα γεμάτο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει πως όποιος κι αν είναι από αυτούς που ακούγονται ότι θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και ενδιαφέρεται γι' αυτήν, ίσως το μόνο κομμάτι που λείπει και θέλει να δει αυτός ο άνθρωπος, είναι αυτό του κόσμου στο γήπεδο. Στην εικόνα του γεμάτου γηπέδου, ο ΠΑΟΚ τότε και μόνο θα αλλάξει σελίδα. Ο επενδυτής για να κάνει την επόμενη κίνηση, θεωρώ πως θέλει να δει και αυτό το στοιχείο".

"Να ανταποκριθεί ο κόσμος στην αγορά των διαρκείας"

Ο κ. Κατσιώρας είναι λογικό να "μένει" αρκετά και στο θέμα των διαρκείας αφού έτσι θα μπορεί άμεσα να βοηθηθεί οικονομικά η ομάδα και αυτό να παίξει τον ρόλο του στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια στην διαμόρφωση του ρόστερ του: "Ετσι λοιπόν και βάσει της χρονικής περιόδου που βρισκόμαστε, πιστεύω ο κόσμος να ανταποκριθεί περισσότερο και πιο δυναμικά στο κάλεσμα των ανθρώπων της ΚΑΕ και του προέδρου της, Μπάνε Πρέλεβιτς για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης, δίνεται η ευκαιρία ως τις 22 Αυγούστου οι κάτοχοι των παλιών διαρκείας με ακόμη πιο φθηνές τιμές να ανανεώσουν το διαρκείας τους, όπως δε και οι καινούριοι κάτοχοι να προμηθευτούν και να αγοράσουν το διαρκείας τους σε πιο οικονομικές τιμές απ' ότι θα ισχύουν μετά τις 22 Αυγιούστου. Οσο πιο πολλά διαρκείας δοθούν, τόσο περισσότερες επιλογές θα έχουμε στην διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας".

Ο Μαρκόπουλος, η αγάπη του κόσμου και το... σύνθημα

Για την ανανέωση της συνεργασίας (σ.σ. για τα επόμενα πέντε χρόνια) με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο κ. Κατσιώρας εκτιμά πως έπαιξε ρόλο και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Ελληνα τεχνικού. Οπως λέει το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ... "πέρα από τις προσπάθειες που κάναμε όλοι για να βρούμε την λύση, πιστεύω πως σημαντικό ρόλο στη συνέχιση της συνεργασίας έπαιξε και το σύνθημα επευφημίας που ακούστηκε αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν υπέρ του Σούλη Μαρκόπουλου (σ.σ. ο κ. Κατσιώρας εννοεί το «Σούλη ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα»). Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είναι απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι ο άνθρωπος που όλοι τον ρωτάμε και ζητάμε την συμβουλή του. Προσωπικά δε για μένα, τον νιώθω σαν να είναι ένα μέλος της οικογένειάς μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ