ΠΑΟΚ

Κάρτερ: "Κίνητρο η συμμετοχή στο Eurocup"

Κάρτερ: "Κίνητρο η συμμετοχή στο Eurocup"

Ο Μαρκ Κάρτερ κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη μίλησε για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του "Δικεφάλου"

Στο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Γιούροκαπ αλλά και στο ότι στον "Δικέφαλο" θα συναντήσει τους Σαλούστρο και Λάνγκφορντ στάθηκε ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος την Δευτέρα έφτασε στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό κίνητρο η συμμετοχή στο Γιούροκαπ, ενώ και από την περσινή σεζόν που αντιμετώπισα έξι φορές τον ΠΑΟΚ, κατάλαβα ότι πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό, αλλά πάντα είναι πιο συναρπαστικό για τους παίκτες να έχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Για τους Λάνγκφορντ και Σαλούστρο τους οποίους θα έχει και πάλι συμπαίκτες: "Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και εμάς να προσαρμοστούμε πιο γρήγορα, αλλά και την ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε επαφή οι τρεις μας για το ενδεχόμενο να παίξουμε μαζί στον ΠΑΟΚ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Έχω πολύ καλή άποψη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έχω δει αρκετά βίντεο με το γήπεδο να είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Έμαθα ότι έχουν ήδη διατεθεί 1.000 εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τους πρώτους χίλιους που πήραν διαρκείας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουμε στο γήπεδο 6-7.000 φιλάθλους".

Ο Κάρτερ, που στο "Παλατάκι" τα είπε με τους Πρέλεβιτς και Μαρκόπουλο, το πρωί της Τρίτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο και το απόγευμα της ίδις μέρας αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ