ΠΑΟΚ

Κάρτερ: "Στα πλέι οφ, το καλύτερό μας μπάσκετ"

Κάρτερ: "Στα πλέι οφ, το καλύτερό μας μπάσκετ"

Ο Μαρκ Κάρτερ εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί στο εξής να εμφανιστεί βελτιωμένος ενώ υπογράμμισε ότι ο "Δικέφαλος" πρέπει να παίξει το καλύτερό του μπάσκετ στα πλέι οφ.

Ο Μαρκ Κάρτερ ήταν εκ των διακριθέντων του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών , με τον Αμερικανό να πετυχαίνει 11 πόντους και να έχει 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο ίδιος μίλησε για την αγωνιστική παρουσία του "Δικεφάλου" και ανέφερε πως το σύνολο του Μαρκόπουλου μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένο στο εξής καθώς δεν υπάρχουν πλέον τραυματισμοί ενώ το πρόγραμμα είναι λιγότερο βεβαρημένο. Ακόμη τόνισε την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να παίξει το καλύτερό του μπάσκετ στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη επί του Απόλλωνα: "Ήταν μια καλή νίκη. Ο Απόλλωνας προσπάθησε δίχως δύο από τους καλύτερούς του παίκτες (σ.σ. Γκάλογουει και Πεν). Είχαμε ένα καλό πρώτο επιθετικό 15λεπτο, προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη".

Για το αν υπήρχε στο μυαλό η ήττα του πρώτου γύρου από τον Απόλλωνα (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχασε με 80-70) και αν αυτό επηρέασε για το πώς θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τους Πατρινούς ο "Δικέφαλος": "Εγώ το σκέφτηκα, νομίζω το ίδιο θα σκέφτηκαν και οι άλλοι στα αποδυτήρια. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα του, όπως καλά παίζουμε και εμείς στη δική μας έδρα. Παίξαμε με όση ενέργεια μπορούσαμε για να προστατεύσουμε την έδρα μας".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε ξεφύγει από την κοιλιά που είχαμε. Το πρόβλημα σε κάποια ματς ήταν πως ξεκινούσαμε δυνατά αλλά μετά αντί να κρατήσουμε την διαφορά, είχαμε μια στάση παθητική από το δεύτερο ημίχρονο και μετά. Αυτό έγινε και κόντρα στον Απόλλωνα. Πρέπει να συγκρατούμε την διαφορά που παίρνουμε και να ξεφύγουμε από αυτό το πρόβλημα που είχαμε".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έχοντας τον παράγοντα κούραση και με τους τραυματισμούς που υπήρχαν, είναι λογικό η ομάδα να είχε θέματα στην απόδοσή της. Τώρα που επέστρεψαν οι παίκτες, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν πριν τα πλέι οφ είναι σημαντικό να παίζουμε καλό μπάσκετ. Με τις επιστροφές παικτών και με λιγότερο βεβαρημένο πρόγραμμα, θα μπορούμε να παίζουμε καλύτερα".

Για τον στόχο της τρίτης θέσης: "Έμειναν τέσσερα ματς, πρέπει η ομάδα να παλέψει και μετά βλέπουμε τι θα γίνει στα πλέι οφ. Το αν θα τερματίσουμε τρίτοι που είναι και το καλύτερο ή τέταρτοι, δεν έχει σημασία γιατί το θέμα είναι το πώς θα βρεθούμε στα πλέι οφ. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς".

Για το ότι ο ίδιος δεν φαίνεται να στέκεται τόσο πολύ στην κατάκτηση της τρίτης θέσης και αν σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός πως πέρυσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να "μπει" στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος κατά τα πλέι οφ, παρ' ότι τερμάτισε τέταρτος στην κανονική περίοδο: "Προέρχεται και από αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ πέρυσι στα πλέι οφ ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Εμείς πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ στα πλέι οφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ