ΠΑΟΚ

Καραμπέρης: "Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει σωθεί"

Καραμπέρης: "Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει σωθεί"

Ο Χρήστος Καραμπέρης τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση της ΚΑΕ για την οποία υπογράμμισε ότι δεν θα κάνει "μαγκιές"... λαμόγιων σε θέματα οικονομικής φύσεως.

Ο Χρήστος Καραμπέρης επί σειρά ετών αποτελεί "στρατιώτη" του ΠΑΟΚ και έχει "ζήσει" παλιές μεγάλες στιγμές του "Δικεφάλου".

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ μίλησε για το θέμα χρεών που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια τους "ασπρόμαυρους" αλλά και για το ότι η ΚΑΕ έχει "βγει" πλέον από το άρθρο 99. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Για την κερδοφορία 65.000 ευρώ στο διάστημα 2014-2015: "Είναι η επανάληψη του περσινού ισολογισμού που τα τελευταία χρόνια βγαίνει θετικός. Είναι τα καλά που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, πάντα με την βοήθεια του Σαββίδη".

Για την φιλοσοφία του Πρέλεβιτς: "Η φιλοσοφία του προέδρου και όλης της διοίκησης είναι πως το σωματείο χρωστάει και πρέπει να τελειώσει με τα χρέη. Από την στιγμή που χρωστά μια εταιρία, ειδικότερα ο ΠΑΟΚ όπως τον βλέπουμε εμείς σαν ομάδα γιατί μέσα στην διοίκηση είμαστε όλοι οπαδοί, δεν πρέπει να κάνουμε κακό στο σωματείο. Αυτό προσπαθούμε και αυτό κάνουμε. Τελειώνουμε τα χρέη, συγχρόνως κάνουμε και ομάδα μέχρι εκεί που μπορούμε και κάποια στιγμή θα μπορέσει το σωματείο να αναπνεύσει και να διεκδικήσει ακόμη υψηλότερες θέσεις και ακόμη καλύτερους και πιο ακριβούς παίκτες.

Αν θέλετε να κάνουμε μαγκιές λαμόγιων, άλλων παραγόντων άλλων ομάδων ή ακόμη και του δικού μας σε παλαιότερα χρόνια, να χρεώνουμε το σωματείο και κάποια στιγμή πάλι το σωματείο να χρωστά 10 και 15 εκατ. ευρώ και να περιμένουμε κανέναν Σαββίδη να έρθει να το σώσει όπως έγινε στην ΠΑΕ, αυτά από εμάς δεν πρόκειται να γίνουν. Ο κόσμος να ξέρει πως θα βαδίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουμε ή μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης. Κάποια στιγμή ο σκοπός μας είναι ένας άνθρωπος να επενδύσει, να πάρει την ομάδα και να έχουμε ιδιοκτήτη γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε ιδιοκτήτη στην Α1".

Για το άρθρο 99 που πλέον "τελείωσε": "Ο ΠΑΟΚ έχει βγει από το άρθρο 99 που ήταν περίπου 1.3 εκατ. ευρώ. Μιλάμε για ένα σημαντικό ποσό και ίσως ο ΠΑΟΚ είναι από τις λίγες εταιρίες που βγήκαν από το άρθρο 99. Είναι δύσκολο άρθρο αυτό, πρέπει να το πληρώνεις κάθε μήνα. Αυτό φυσικά έγινε και με την βοήθεια του κ. Σαββίδη. Το άρθρο 99 έχει μόνο ιδιώτες, όχι το Δημόσιο. Είτε από παλιούς παίκτες, είτε από παλιές υποθέσεις που χρωστούσαμε όπως σε ξενοδοχεία και άλλα. Συγχρόνως πληρώνουμε και τις 120 δόσεις που έχουμε στο Δημόσιο και φτάσαμε τώρα να έχουμε γύρω στις 15 ακόμη.

Δηλαδή περίπου 1,5 χρόνο ακόμη για να τελειώσουμε τις 120 δόσεις από τον νόμο Ορφανού που υπήρχε τότε. Εχουμε μπει σε μια πολύ καλή κατάσταση. Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει σωθεί, δεν θα καταστραφεί. Βαδίζει σε σωστό δρόμο και υπάρχουν και οι δικές μας οι χρήσεις που υπάρχουν κάποια υπόλοιπα. Για να πάμε στο μηδέν, θα πρέπει να έρθει ένας ιδιοκτήτης. Τα τελευταία πέντε χρόνια μας έχουν επισκεφτεί πολλοί που χρωστούσε ο ΠΑΟΚ, υπήρχαν απίστευτες καταστάσεις".

Για τον Σαββίδη: "Εχουμε την αμέριστη βοήθεια της οικογένειας του Σαββίδη και τον ευχαριστούμε. Εχουμε άμεση συνεργασία και ο Σαββίδης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτήν την διοίκηση".

Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας: "Θα συμπληρώσουμε το ρόστερ με Αμερικάνους που ήδη έχουν πάρει προτάσεις στα χέρια τους. Είναι θέμα χρόνου να κλείσουμε κι άλλους παίκτες. Πέρυσι δεν πετύχαμε την ομάδα όπως θέλαμε. Φέτος θα είμαστε τελείως διαφορετικoί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ