ΠΑΟΚ

Καρακούσης: "Ποτέ ξανά στα 30 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ"

Καρακούσης: "Ποτέ ξανά στα 30 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Αρης Καρακούσης τονίζει στο Sport24.gr πως δεν θυμάται κατά το παρελθόν ανάλογο πρόβλημα γαστρεντερίτιδας στον ΠΑΟΚ και καλεί τον κόσμο του "Δικεφάλου" να στηρίξει την ομάδα στο ματς με την Ζενίτ.

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση έζησε ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες καθώς οχτώ παίκτες του εμφάνισαν συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουγγαρία (την Τετάρτη υπήρχε το ματς με την Ζολνόκι), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν μέρος στις προπονήσεις.

Έτσι το μεγάλο πρόβλημα που υπήρξε στον "Δικέφαλο" είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Αρης Καρακούσης, που είναι μέλος της διοίκησης της ασπρόμαυρης ΚΑΕ και επί σειρά ετών αποτελεί "στρατιώτη" του ΠΑΟΚ έχοντας ζήσει πάρα πολλά στους "ασπρόμαυρους", όπως ανέφερε στο Sport24.gr δεν θυμάται να έχει ταλαιπωρηθεί ξανά μαζικά ο "δικέφαλος" από κρούσμα γαστρεντερίτιδας.

"Δεν έχει γίνει ξανά αυτό..."

O ίδιος υπογράμμισε: " Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο ξανά. Μπορεί να έγινε κάτι μεμονωμένα στο παρελθόν, σε έναν παίκτη ή σε έναν συνοδό. Τέτοιο μέγεθος όμως, δηλαδή 10 (σ.σ. οχτώ παίκτες και δύο άτομα από το τιμ της ομάδας) από τα 15 άτομα της ομάδας να έχουν πρόβλημα, δεν θυμάμαι. Αυτή η γενικότητα που μας χτύπησε, δεν έχει ξαναγίνει στα 30 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ".

"Δεν πάμε για πρωτάθλημα, απλά είπαμε τα γεγονότα και υπήρξε αναβολή"

Όσο για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό; " Εμείς είπαμε τα γεγονότα που υπήρξαν, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε την αναβολή και έτσι αναβλήθηκε ο αγώνας. Εμείς δεν πάμε ούτε για πρωτάθλημα, ούτε παίζαμε για τελικό Κυπέλλου. Απλά εξιστορήσαμε τα γεγονότα που έγιναν και ότι οχτώ παίκτες μας δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος στην προπόνηση", μας είπε ο κ. Καρακούσης.

"Θέλουμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να βάλει πλάτη"

Σχετικά με το τι πείραξε τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ για την γαστρεντερίτιδα, το μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου" απάντησε " κάτι κρεατικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό προήλθε από ομαδική εστίαση", ενώ όταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για το ότι η ΚΑΕ αποφάσισε το φθηνότερο εισιτήριο στο εντός έδρας -κρίσιμο- ματς (25/11) με την Ζενίτ να κοστίζει 5 ευρώ, ο κ. Καρακούσης υπογράμμισε:

" Υπάρχουν διάφορες συγκυρίες γι' αυτήν την απόφαση (σ.σ. η ΚΑΕ να "βάλει" 5 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο). Βλέπουμε πως υπάρχει ανεργία στον κόσμο. Επίσης θέλουμε να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Είναι ένα σημαντικό και κρίσιμο ματς που μας ενδιαφέρει. Μετά τα όσα έγιναν με τους παίκτες (σ.σ. τα προβλήματα με την γαστρεντερίτιδα), ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλουμε να βάλει πλάτη. Τώρα τον θέλουμε, στα δύσκολα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ