ΠΑΟΚ

Κανένα πρόβλημα για Μαρκόπουλο

Κανένα πρόβλημα για Μαρκόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν μέρος στο πρόγραμμα της Τετάρτης (9/3) και στην προπόνηση συμμετείχε για ακόμη μια μέρα ο Κώστας Βασιλειάδης που ξεπερνά το πρόβλημα στο πέλμα.

Δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο για τον Σούλη Μαρκόπουλο στην προπόνηση της Τετάρτης. Σε αυτήν έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες και σε αυτούς ήταν και ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο τελευταίος, που την Τρίτη έβγαλε όλο το πρόγραμμα, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της σημερινής (9/3) μέρας ("έβγαλε" ξανά όλο το πρόγραμμα). Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δείχνει ξεκάθαρα πως αφήνει πίσω του το πρόβλημα που είχε στο πέλμα το οποίο ήταν η αιτία που απουσίασε από τα τελευταία επτά ματς του ΠΑΟΚ.

Πλέον ο Βασιλειάδης (για την ώρα δεν είναι 100% έτοιμος αλλά ολοένα και "ανεβαίνει") ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο αγώνα με τον Απόλλωνα ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που είχε πρόβλημα στην δεξιά ποδοκνημική αλλά το ξεπέρασε. Πλέον με τους δύο παίκτες αν μη τι άλλο γίνεται ευκολότερο το έργο του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος εδώ και καιρό είχε την δύσκολη αποστολή να βρει λύσεις λόγω των σημαντικών απουσιών των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ