ΠΑΟΚ

Καλύτερος νέος παίκτης της Basket League ο Κόνιαρης για 2η σερί χρονιά

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναδείχθηκε "Καλύτερος Νέος Παίκτης" για την σεζόν 2017/18, κατακτώντας το σχετικό βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του "Καλύτερου Νέου Παίκτη" κατέληξε στα χέρια του Αντώνη Κόνιαρη. Όπως την σεζόν 2016/17, έτσι και την σεζόν 2017/18 ο 21χρονος γκαρντ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους τόσο στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων, όσο και σε αυτή των εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και σε αυτή του κοινού!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών το 2017 στην Κρήτη, είχε την φετινή σεζόν 6.15 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 3.25 ασίστ και 1.15 κλεψίματα μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αντώνης Κόνιαρης δήλωσε σχετικά με το βραβείο που κέρδισε: " Κάθε διάκριση είναι σημαντική, ιδιαίτερα όμως όταν αυτή προέρχεται από τις επιλογές των προπονητών, των αρχηγών και ψήφους δημοσιογράφων και φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη και στους συμπαίκτες μου χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η δουλειά μας και η προσπάθεια ατομικής βελτίωσης δεν σταματά ποτέ, ούτε τώρα το καλοκαίρι.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς σωστή χημεία, όμορφη ατμόσφαιρα και μεθοδική δουλειά, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι σε όλους και η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη για μένα και τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ