ΠΑΟΚ

Καλό Σεπτέμβρη οι Αμερικάνοι

Καλό Σεπτέμβρη οι Αμερικάνοι
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ημερομηνία άφιξης στη Θεσσαλονίκη των τεσσάρων Aμερικανών που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι τέσσερις Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Τζέικ Όντουμ και Τζούλιαν Βον.

Πρώτος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κάρτερ, που είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 14:50 από την Κωνσταντινούπολη, ενώ λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:55 είναι προγραμματισμένη η άφιξη των Λάνγκφορντ, Όντουμ και Βον.

Στο μεταξύ το πρωί του Σαββάτου (23/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Χρήστος Σαλούστρος, που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα (25/8).

Παράταση στις προνομιακές τιμές των διαρκείας

Επίσης, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι οι προνομιακές τιμές θα ισχύσουν μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 29 Αυγούστου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

" H ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας και την ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τις τελευταίες ημέρες, όπως επίσης και τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή την εποχή, αποφάσισε να επεκτείνει για μία ακόμη εβδομάδα τις προνομιακές τιμές για όσους προμηθευτούν τα διαρκείας τους μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.

Η παράταση στις προνομιακές τιμές θα ισχύσει για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εβδομάδα ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με ειδικές προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από 56€ για ανανεώσεις και 64€ για νέους κατόχους, από την Δευτέρα 25/8 μέχρι και την Παρασκευή 29/8, από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που θα λειτουργήσουν και πάλι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων από τις 10:00 το πρωί ως τις 7:00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω Internet και η διάθεση των διαρκείας γίνεται κάθε μέρα και 24 ώρες των 24ωρο με απλό και γρήγορο τρόπο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ