ΠΑΟΚ

Καλά νέα για "Σόφο", χτύπησε ο Τσόχλας

Καλά νέα για "Σόφο", χτύπησε ο Τσόχλας

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης την Τρίτη (19/4) έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση ενώ ο Απόλλων Τσόχλας χτύπησε στον αριστερό καρπό και θα κάνει εξετάσεις την Τετάρτη.

Στον ΠΑΟΚ είναι λογικό να έχουν στο μυαλό τους την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εν όψει του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως ο "Σόφο" δεν είχε αγωνιστεί το Σάββατο (16/4) λόγω προβλήματος στη μέση του. Την Δευτέρα ακολούθησε μικρό μέρος του προγράμματος ενώ την Τρίτη ανέβασε ρυθμούς και έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση (έτσι υπήρχαν καλά νέα στην ομάδα αναφορικά με τον Ελληνα σέντερ). Το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ αφορά τον Απόλλωνα Τσόχλα αφού χτύπησε στον αριστερό καρπό και την Τέταρτη θα κάνει εξετάσεις. Τέλος προληπτικά εκτός προπόνησης έμεινε ο Γουίλιαμ Χάτσερ.

Δεν ανησυχεί η κατάσταση του Χάτσερ

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Χάτσερ, δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως προκύπτει από τον ΠΑΟΚ. Είχε μια ενόχληση στο πόδι και έτσι προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Αναφορικά με τον Τσόχλα, εκφράζεται κάποια ανησυχία για την κατάστασή του ενώ από εκεί και πέρα έγινε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δίχως να προκύψει κάτι ιδιαίτερο (πίσω ακριβώς από τον πάγκο της ΑΕΚ, δεν θα υπάρχουν φίλοι των "ασπρόμαυρων" αλλά αυτό ήταν κάτι το δεδομένο και έχει γίνει και σε άλλα ματς). Τέλος ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κουβέντα μεταξύ στελεχών του ΠΑΟΚ με εκπροσώπους συνδέσμων των "ασπρόμαυρων" για τον αγώνα με την "Ενωση". Εκτός από την στήριξη, στον "Δικέφαλο" δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό που είναι πιθανό να "φέρει" τιμωρία έδρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ