ΠΑΟΚ

Κακαρούδης: "Πάντα πίστευα στην τρίτη θέση..."

Κακαρούδης: "Πάντα πίστευα στην τρίτη θέση..."
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κακαρούδης μιλώντας στο Sport24.gr κάνει τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε για τον ΠΑΟΚ και υπογραμμίζει πως η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα αποτελούσε το... κερασάκι στην τούρτα

Hταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν που ολοκληρώθηκε μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη (τραυματίστηκε στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα). Ο λόγος για τον Κώστα Κακαρούδη ο οποίος στον εκτός έδρας αγώνα με την Κίμκι τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού) και από τα τέλη του Γενάρη δεν αγωνίστηκε ξανά στον ΠΑΟΚ.

Στο διάστημα που έπαιξε στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως βοήθησε πολύ, κάτι που παραδέχονται oι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" και γι' αυτό όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην ομάδα. Το Sport24.gr μίλησε με τον Κώστα Κακαρούδη για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και εκείνος έκανε τον απολογισμό αυτής.

Αρχικά ο Ελληνας φόργουορντ μας είπε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: " Ηταν μια μεγάλη χρονιά. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα τερμάτισε τρίτη ενώ στο Eurocup περάσαμε στους "32" της διοργάνωσης. Καταφέραμε να νικήσουμε δυνατές ομάδες όπως την Καρσίγιακα (σ.σ. κατέκτησε το πρωτάθλημα της Τουρκίας) και την Καντού και δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος έχει αντιληφθεί αυτή την επιτυχία".

Οσο για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει έναν τίτλο μετά από 16 χρόνια (το 1999 ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, στον τελικό με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ); " Αν περνούσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, αυτό θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα... Δεν μας έμεινε σαν απωθημένο πάντως. Το Κύπελλο αποτελεί έναν στόχο γιατί στο πρωτάθλημα έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν μπορείς να χτυπήσεις τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας.

Πιο πολύ μας έμεινε το ότι ήμασταν κοντά να προκριθούμε στον τελικό, παρά το ότι ήταν αποτυχία που δεν το κάναμε", τόνισε ο Ελληνας φόργουορντ. Από τον Φλεβάρη υπήρχε μια κοιλιά στην απόδοση του ΠΑΟΚ. Ανησύχησε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης; " Πάντα πίστευα στην τρίτη θέση... Στην συνέχεια τα παιδιά ξεκουράστηκαν κάτι που έκανε τον ΠΑΟΚ καλύτερο και τελικά πήρε την τρίτη θέση".

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την τρίτη θέση με 3-1 νίκες απέναντι στον Αρη, από τον οποίο μέσα στην σεζόν είχε χάσει δύο φορές... " Οταν αντιμετωπίσαμε τον Αρη μέσα στη σεζόν, αυτό έγινε με εμάς να έχουμε προβλήματα. Εγώ είχα τραυματιστεί ενώ είχε φύγει ο Μπρέμερ. Ετσι εμφανιστήκαμε με μείον δύο παίκτες ενώ τα παιδιά που ήρθαν ήταν δύσκολο να μάθουν τα συστήματα.

Δεν σκεφτόμασταν στα πλέι οφ το τι είχε γίνει στο πρωτάθλημα", είπε ο Κακαρούδης ο οποίος για τον σοβαρό τραυματισμό του, τόνισε: " Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Πέρασα δύσκολα αλλά τελικά το ξεπέρασα. Δόξα τον Θεό τώρα το πόδι μου το νιώθω καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ