ΠΑΟΚ

Κακαρούδης: "Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στον Κόροιβο"

Κακαρούδης: "Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στον Κόροιβο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κακαρούδης μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο αλλά και για την "μάχη" του Σούλη με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Kανένα πρόβλημα δεν υπήρξε την Παρασκευή (1/4) για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες και ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί πλήρης στον αγώνα με τον Κόροιβο. Μετά το τέλος της προπόνησης στην Sportexpo Marathon 2016 βρέθηκαν οι Χαραλαμπίδης, Κακαρούδης, Μαργαρίτης, Τσόχλας, Τέπιτς και Χάτσερ.

Ο Κώστας Κακαρούδης δήλωσε:

Για το ματς με τον Κόροιβο: " Προπονηθήκαμε σήμερα και θέλουμε αύριο οπωσδήποτε την νίκη. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα με το Λαύριο κερδίσαμε στα Τρίκαλα και θέλουμε να κερδίσουμε και αύριο. Το χρειαζόμαστε".

Για το ότι θα είναι αντίπαλος ο Σούλης με τον Χάρη Μαρκόπουλο: " Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο έτσι όπως ήρθε η κατάσταση. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Θέλουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε".

Για την συμμετοχή στο Champions League: " Ξέρουμε ότι με την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια θα μπούμε στα προκριματικά για το Champions League και θα προσπαθήσουμε γι' αυτό. Μετά έχουμε τα πλέι οφ, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε το αυριανό παιχνίδι".

Για την νίκη απέναντι στα Τρίκαλα: " Δουλέψαμε για να έρθει η εμφάνιση στα Τρίκαλα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ελπίζοντας ότι μπορούμε να συνεχίσουμε ανάλογα".

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: " Η χρονιά ήταν δύσκολη και ιδιαίτερη. Έχουμε παρουσιάσει καλό πρόσωπο σε κρίσιμα παιχνίδια και θα πρέπει να το κάνουμε αυτό σε κρίσιμα ματς".

Για τον Κλάντον: " Ο Κλάντον είναι παίκτης ομάδας. Εχει βοηθήσει και κοιτάει την ομάδα και όχι τον εαυτό του. Είναι καλός χαρακτήρας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ