ΠΑΟΚ

Κακαρούδης: "Ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα"

Κακαρούδης: "Ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κακαρούδης μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τους στόχους του ΠΑΟΚ, την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και τους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάστε όλα όσα είπε ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, την δική του επιστροφή και τα νέα πρόσωπα της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

- Πως είναι η επιστροφή στη δράση;

" Γενικά αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Την περίμενα πως και πως το να επιστρέψω και γενικά πάει πολύ καλά το πόδι μου. Καλύτερα από ότι περίμενα, αλλά σίγουρα χρειάζομαι χρόνο για να βρω το πατήματά μου. Λειτουργικά είναι καλά, δεν έχω πρόβλημα, συμμετέχω κανονικά. Ψυχολογικά δεν ξέρω πως θα πάει, αλλά επειδή δεν σταμάτησα και καθόλου, έχω την αίσθησή μέσα μου ότι απλά έκανα ένα διάλειμμα 10-20 ημερών και συνεχίζεται η περσινή χρονιά".

- Την προετοιμασία του ΠΑΟΚ την γνωρίζεις, αλλά μία πρώτη εκτίμηση και με την προσθήκη τεσσάρων νέων παικτών…

" Η προετοιμασία πάει καλά, αν εξαιρέσουμε την ατυχία με τον Χρήστο Σαλούστρο που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το συντομότερο κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει βασικός κορμός και μάλιστα πολλών παικτών που έμειναν από την περσινή σεζόν, τα παιδιά που ήρθαν ξέρουν την κατάσταση και για αυτό θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο".

- Ο Μαργαρίτης υποστήριξε ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ θα έχει σαν βασικό του ατού την ομοιογένεια. Συμφωνείς;

" Συμφωνώ και επαυξάνω. Η ομοιογένεια μπορεί να είναι το πλεονέκτημά μας. Ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό και λειτουργούμε σαν να είμαστε χρόνια μαζί, όλοι μας. Χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, αλλά νομίζω ότι και με τα νέα παιδιά, το κύριο χαρακτηριστικό μας θα είναι η ομοιογένεια, το έξυπνο μπάσκετ. Πάντα σε συνδυασμό με αυτά που θέλει ο προπονητής, την σκληρή άμυνα που χαρακτηρίζει όλες τις ομάδες του".

- Μετά τον Βασιλειάδη και ένας ακόμη παίκτης που έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, ο Milenko Tepic ήρθε στον ΠΑΟΚ…

" Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έρχονται τέτοιοι παίκτες. Χάρηκα πολύ για την μεταγραφή του Tepic, γιατί και πριν είχα πολύ καλή άποψη και διαπίστωσα από τις πρώτες μέρες ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει, είναι ότι πρέπει για την ομάδα μας. Είναι καθαρά παίκτης ομάδας, ξέρει πώς να αξιοποιεί και τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του και θα είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας".

- Έρχεται και η ώρα των φιλικών. Τι περιμένεις να κερδίσει η ομάδα από μία σειρά δύσκολων αγώνων, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους;

" Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια τα φιλικά που έχουμε μπροστά μας, αλλά θα μας προετοιμάσουν καλύτερα για τη φετινή χρονιά όπου και ο πρωτάθλημα θα είναι πιο ισχυρό και το Eurocup με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα".

- Τι αίσθηση έχεις για την χρονιά που έρχεται και ξεκινά με αγώνα Κυπέλλου απέναντι στο Ρέθυμνο;

" Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Ξεκινάμε με υψηλούς στόχους και φέτος, πάμε για να κάνουμε μία επιτυχημένη χρονιά και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Θα πάμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ