ΠΑΟΚ

Κακαρούδης: "Ήθελα να μείνω για πολλούς λόγους"

Κακαρούδης: "Ήθελα να μείνω για πολλούς λόγους"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κώστα Κακαρούδη για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως έκανε γνωστό η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ. Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης.

Οριστικοποιήθηκε πως στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κακαρούδης. Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαμε αναφέρει πως ο καλαθοσφαιριστής (λογικά) θα παρέμενε στον "Δικέφαλο", κάτι που επιβεβαιώθηκε τελικά καθώς ο παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τον "Δικέφαλο" για τα επόμενα 2 χρόνια (για την ακρίβεια 1+1).

Βέβαια το θέμα της παραμονής του είναι γεγονός πως καθυστέρησε πάρα πολύ, αλλά τελικά είχε αίσιο τέλος.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα μας και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κώστας Κακαρούδης που ήρθε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014, αλλά τελείωσε άδοξα την πρώτη του συνεργασία με την ομάδα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, έχει ξεπεράσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο που συνάντησε, υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο και θα συμμετάσχει άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Κώστας Κακαρούδης γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1983 στις Σέρρες, έχει ύψος 2μ.04 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την Αστραπή Ηλιούπολης, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη, όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά του βήματα και «έγραψε» τις πρώτες συμμετοχές του στην Α1. Την σεζόν 2003-04 αγωνίστηκε στο Θερμαϊκό, ενώ ακολούθησαν δύο σεζόν (2004-06) στον ΚΑΟΔ, στη συνέχεια μία χρονιά (2006-07) στον Ιωνικό Λαμίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Πανόραμα (2007-08), Ρέθυμνο (2008-09), Ολυμπιάδα Πατρών (2009-10), Ικάρους Σερρών (2010-11) και ΚΑΟΔ (2011-13). Τη σεζόν 2013-14 ξεκίνησε από τη Ρουμανία με την Energia Rovinari και την ολοκλήρωσε στην Ελλάδα με τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ στον ΠΑΟΚ υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στις 17 Ιουλίου του 2014 και σήμερα ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Κώστας Κακαρούδης δήλωσε: "Ήθελα να μείνω στην ομάδα, για πολλούς και διάφορους λόγους και αυτή ήταν η προτεραιότητά μου. Θέλω να αφήσω πίσω μου την περσινή χρονιά, γιατί αυτός ο σοβαρός τραυματισμός ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση, αλλά δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Είναι ώρα για πολλή δουλειά και το μόνο που θέλω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι να έχουμε υγεία και να πάμε πολύ καλά μέσα στο παρκέ".

Ο Κώστας Κακαρούδης επιστρέφει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για έξι μήνες εκτός δράσης, αλλά όπως επισημαίνει… "αισθάνομαι πολύ καλά. Δόξα τω Θεό, η αποκατάστασή μου πήγε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή και τώρα πια νομίζω ότι είμαι 100% έτοιμος".

Αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν, ο Κώστας Κακαρούδης τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει, ειδικά ο Άρης και η ΑΕΚ, αλλά και εμείς θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Άλλωστε το μεγάλο μας πλεονέκτημα τα τελευταία χρόνια είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και με αυτό σαν όπλο και την πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Αυτό πρέπει να ξέρει ο κόσμος, γιατί η παρουσία του είναι πολύ σημαντική για μας".

Ο έμπειρος φόργουορντ, αναφέρθηκε στην αναμονή της επιστροφής του Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά και στην μεγάλη επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι στις 21 Μαΐου θα είναι πολύ εορταστική η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι για μένα το πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη. Εύχομαι η κακοτυχία του να σταματήσει εδώ και να επιστρέψει δυνατός δίπλα μας. Για τον Κώστα Βασιλειάδη τι να πω; Ήταν αρχηγός της ομάδας, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, όλοι γνωρίζουν την αξία που έχει σαν παίκτης, η παρουσία του είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ατού για την ομάδα μας από αγωνιστικής πλευράς και νομίζω ότι αυτό θα φέρει και ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ