ΠΑΟΚ

ΚΑΕ: "Πρέπει να είμαστε όλοι στο Παλατάκι"

ΚΑΕ: "Πρέπει να είμαστε όλοι στο Παλατάκι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ και έκανε κάλεσμα προς τους φίλους του "Δικεφάλου".

Στις 9/9 θα γίνει το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ - CSKA Moscow, το οποίο θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8μ.μ. και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ιστορία του, αλλά και τους πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα παιχνίδι αναμνήσεων, ιστορικής σημασίας, αλλά και στην πρώτη παρουσία της νέας ομάδας στο ασπρόμαυρο «Παλατάκι» και για αυτό πρέπει να ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow, κάνοντας χρήση της κάρτας διαρκείας τους.

Η είσοδος των φιλάθλων που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας θα γίνει με εισιτήρια των 10€ και 15€, θα διατίθενται επίσης και παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5€ (για παιδιά μέχρι 14 ετών), ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τις θύρες VIP.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow είναι…

ΤΙΜΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€
108, 109, 110, 111
5€
Παιδικά εισιτήρια (μέχρι 14 ετών)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ