ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (29/8)

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (29/8)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αφορμή το επετειακό φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την έναρξη της νέας περιόδου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (29/8).

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 12.30 θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

"Ενόψει της διεξαγωγής του μεγάλου φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος εντάσσεται στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, αλλά και με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις 12:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena".

Στο μεταξύ, ο πρώτος άτυχος της φετινής σεζόν είναι ο Τζόρνταν Σίμπερτ, καθώς ένας ελαφρύς τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός προγράμματος της ομάδας για 7-10 ημέρες. Ο νεαρός Αμερικανός τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης, από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ