ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη"

Από την Δευτέρα (18/4) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και η ΚΑΕ επισημαίνει την ανάγκη η ομάδα να στηριχτεί από τον κόσμο των "ασπρόμαυρων". ΟΖουρνατσίδης και οι απονομές, ο Σταυρόπουλος και ο Πόρτερ.

Όπως αναφέραμε από την Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και αυτό γνωστοποίησε επίσημα η ΚΑΕ, η οποία μάλιστα υπογραμμίζει την σημασία της στήριξης από τον κόσμο των "ασπρόμαυρων".

"Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην τελική τετράδα των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και χρειάζεται μία ακόμη νίκη επί της ΑΕΚ. Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στις 20:00 στο PAOK Sports Arena και η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση είναι απαραίτητη.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, θα διατίθενται από το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας 18 Απριλίου 2016 και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας, η διάθεση θα γίνει από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της Tickethour.", αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ.

ΟΖουρνατσίδης και οι απονομές

Στις Σέρρες βρέθηκε την Κυριακή (μέρα κατά την οποία έχουν ρεπό οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα) ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης και έδωσε το παρών στην 12η Μαθητιάδα. Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει: "Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για την ομάδα του ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης βρέθηκε στην Πρώτη Σερρών και στο πλαίσιο της 12ης Μαθητιάδας και έκανε τις απονομές στους νικητές του τουρνουά μπάσκετ...".

Ο Σταυρόπουλος και ο Πόρτερ

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο Νίκος Σταυρόπουλος μετά την παρουσία του στο Portsmouth Invitational Tournament. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Τέρι Πόρτερ. Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Μετά από μία εβδομάδα στις ΗΠΑ κι αφού παρακολούθησε 12 αγώνες και "τσέκαρε" 64 παίκτες στο Portsmouth Invitational Tournament, ο Νίκος Σταυρόπουλος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις με ανθρώπους στην άλλη άκρη του ατλαντικού, με κορυφαία όλων αυτή με την πρώην ΝΒΑερ Terry Porter!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ