ΠΑΟΚ

ΚΑΕ: "Πάμε δυνατά, όλοι μαζί για την πρόκριση"

Το μήνυμα της ΚΑΕ εν όψει του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΚ και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα. Ως γνωστόν δεν υπολογίζεται ο τραυματίας, Απόλλωνας Τσόχλας.

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του σαββατιάτικου (23/4) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Εκτός του τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα (υποβλήθηκε σε επέμβαση για τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι και θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να επανέλθει), οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ντέρμπι απέναντι στην "Ενωση" ενώ η ΚΑΕ έστειλε το μήνυμά της για την πρόκριση μαζί με τον κόσμο. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και με τη συμμετοχή όλων των παικτών για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα -που πήρε σήμερα εξιτήριο. Με ομαδική προσπάθεια και την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, πάμε δυνατά και αποφασιστικά για το 2-0. Με επιμονή και υπομονή, αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό, όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος να πάρουμε την πρόκριση...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ