ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Φέραμε πολλούς και καλούς παίκτες"

Ίβιτς: "Φέραμε πολλούς και καλούς παίκτες"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς έβαλε ως στόχο να παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ καλύτερο από πέρυσι, η ομάδα του να κερδίζει κάθε ματς και απέφυγε να ξεχωρίσει κάποια ομάδα ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. "Φέραμε πολλούς και καλούς παίκτες", είπε για τις μεταγραφές

Απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη λέξη τίτλος όταν ρωτήθηκε για τον στόχο του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, δήλωσε ωστόσο ότι θέλει η ομάδα του να μπαίνει σε κάθε ματς για τη νίκη. Ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, την ανταγωνιστικότητα του νέου πρωταθλήματος και απέφυγε να χρίσει φαβορί κάποια ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τι πρωτάθλημα περιμένει: "Περιμένω ένα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα από πέρυσι, πιο ανταγωνιστικό. Νομίζω αυτό θέλουμε όλοι".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο φαβορί για τον τίτλο: "Δεν νομίζω ότι θα ξεχώριζα κάποια ομάδα, βέβαια, όπως σε κάθε χώρα έτσι και εδώ, υπάρχουν κάποιες που έχουν προβάδισμα πριν το ξεκίνημα. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που πάντα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έχουν στόχους υψηλούς. Ποια θα είναι φέτος δεν ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια".

Για το αν θα υπάρχουν ομάδες διαφορετικών ταχυτήτων: "Στο παρελθόν έτσι γινόταν. Υπήρχαν ομάδες που πάλευαν για τις θέσεις από τη δεύτερη μέχρι την πέμπτη, γιατί ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Ολυμπιακού είναι αυτή που έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα και κατά την άποψή μου με κάποια ευκολία. Φέτος υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Μπορεί να υπάρχουν και ομάδες που θα έχουν στόχο να παραμείνουν στην κατηγορία, κάποιες άλλες ομάδες που θα ψάξουν κάτι παραπάνω από πέρυσι, να μπουν στα πλέι οφ. Ελπίζω αυτό να συμβεί για να είναι και πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα"..

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: "Ο στόχος του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι την διοργάνωση. Τώρα βλέπουμε το πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Όπως είπα και στους παίκτες μου, θέλουμε κάθε ματς που έχουμε να το κερδίζουμε".

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή ομάδα: "Έχουμε αλλάξει πολλά πρόσωπα, φέραμε πολλούς και καλούς παίκτες. Είχαμε και αρκετό χρόνο, 2,5 μήνες να ετοιμάσουμε την ομάδα γι' αυτό που μας περιμένει. Πιστεύω ότι το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει και μένει να το αποδείξουμε".

Για το τι ποδόσφαιρο να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ θα μπαίνει σε κάθε ματς για να πετυχαίνει τη νίκη. Πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος βέβαια. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι, να είμαστε πρώτα απ' όλα εμείς ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Και βέβαια πολύ σημαντικό είναι ο κόσμος μας να είναι ικανοποιημένος με αυτά που θα δει".

Για το αν έχει αλλάξει ο ίδιος μετά από τέσσερις μήνες στην πρώτη ομάδα: "Σίγουρα έχουν αλλάξει πράγματα για μένα. Δεν είναι το ίδιο να είσαι προπονητής στην Κ20 και προπονητής στην μεγάλη ομάδα. Οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, αλλά είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου που έχω αποφασίσει να κάνω. Είναι κάτι που καταλαβαίνω και ξέρω και αυτό ζητώ και από τους παίκτες μου".

Για τις ευχές του για το νέο πρωτάθλημα: "Να γίνει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο από πέρυσι. Να υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μπορούν να απειλήσουν τις μεγάλες ομάδες. Και αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να είναι καλύτερη από πέρυσι να ανεβάζει συνέχεια την απόδοσή της".

Για την άποψή του για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό: "Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στην Super League. Είναι μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν όσο περισσότερο γίνεται. Έχουν καλούς παίκτες, τους γνωρίζουμε καθώς δεν έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλους. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ