ΠΑΟΚ

Ιδού οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Ιδού οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2015-16, ενημερώνοντας μάλιστα πως βρίσκεται υπό σχεδιασμό η επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια του συλλόγου.

Τις φετινές εμφανίσεις του "Δικεφάλου" σχεδίασε αφιλοκερδώς ένας φίλος της ομάδας που ζει μόνιμα στη Ρόδο. Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ενημέρωσε πως συνολικά για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ο ΠΑΟΚ θα έχει πέντε νέες εμφανίσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

" H συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης Luanvi, φέρνει και τις εντελώς νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Με βάση τα παραδοσιακά χρώματα του ΠΑΟΚ, το άσπρο και το μαύρο, την κλασική ρίγα και έμφαση στο έμβλημα του συλλόγου, σχεδιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Eurocup.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που έχουν σε περίοπτη θέση το «Δικέφαλο» και τις οποίες παρουσιάζουμε σήμερα, είναι δύο από τις πέντε συνολικά νέες εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Στον αρχικό σχεδιασμό προβλέπεται να υπάρχουν από δύο εμφανίσεις (εντός και εκτός έδρας) για τους αγώνες της Ελλάδας και του Eurocup, ενώ υπό σχεδιασμό είναι και η επετειακή φανέλα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Τον σχεδιασμό όλων των εμφανίσεων έχει αναλάβει αφιλοκερδώς ο ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ Απόστολος Λάλλας, που ζει μόνιμα στη Ρόδο, ενώ η υλοποίηση και η παραγωγή θα γίνει από την Luanvi, τον αποκλειστικό προμηθευτή αθλητικού υλικού του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους της ομάδας αποκλειστικά από τη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ που λειτουργεί στο PAOK Sports Arena, μαζί και με τα νέα αυθεντικά προϊόντα ΠΑΟΚ της Luanvi. Για την παραλαβή των νέων προϊόντων και την ακριβή ημερομηνία διάθεσής τους, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζουμε ότι… η μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ στο «Παλατάκι» λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) από 11:00-20:00 και το Σάββατο 09:00-15:00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι… 2315-550760".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ