ΠΑΟΚ

Ήττα με αρνητικό ρεκόρ στο "Παλατάκι"

Ήττα με αρνητικό ρεκόρ στο "Παλατάκι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ με τους 59 πόντους του είχε την χειρότερη επιθετική συγκομιδή τη φετινή σεζόν σε εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι ευχαριστημένοι με την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο είναι γεγονός πως οι "ασπρόμαυροι" δεν "έπιασαν" καλή απόδοση στον αγώνα με την "Ενωση". Αυτό ξεκάθαρα το "δείχνουν" οι μόλις 59 πόντοι που πέτυχε το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου. Μια επίδοση κάκιστη και με την οποία ο ΠΑΟΚ έκανε αρνητικό ρεκόρ φέτος (2015-16) αναφορικά με τα εντός έδρας ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε κανένα άλλο παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έμεινε τόσο χαμηλά στο σκοράρισμα στο "Παλατάκι". Και μάλιστα το χειρότερο ρεκόρ επιθετικά έγινε απέναντι στην ΑΕΚ, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αν οι "ασπρόμαυροι" κέρδιζαν την "Ενωση" το Σάββατο, τότε θα "σφράγιζαν" το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Αυτό δεν συνέβη και έτσι ο ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη καλείται να πάρει το "διπλό" στο ΟΑΚΑ και να επαναλάβει ό,τι έκανε στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Μαρκόπουλου έχασε τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσει μέσα στο "σπίτι" της την πρόκριση και τώρα τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα (χρειάζεται δεύτερο "διπλό", στο δεύτερο ματς που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ