ΠΑΟΚ

Ησύχασαν με Μαργαρίτη

Ησύχασαν με Μαργαρίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ γύρισε από τη Σμύρνη μετρώντας δύο ήττες, αλλά όλοι χαμογελούν. Ο λόγος φυσικά για το γεγονός πως δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αφού ο αρχηγός του "δικεφάλου" θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μόλις ημέρες.

Μπορεί να ηττήθηκε δις στη Σμύρνη (από Μπαλίκεσιρ και Καρσίγιακα), αλλά ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του έχοντας λόγους να χαμογελά. Κι αυτό γιατί δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι για σοβαρή ζημιά του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο γόνατο.

Ο αρχηγός του "δικεφάλου" τραυματίστηκε στη διάρκεια του φιλικού με την Καρσίγιακα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μεγάλο διάστημα απουσίας από το παρκέ. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη όμως "καθάρισαν" το τοπίο, αφού έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, παρά μια κάκωση στο αριστερό γόνατο. Όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο - τρεις ημέρες.

Κάπως έτσι, τη Δευτέρα (3/10) αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, εν όψει του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό (5/10).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ