ΠΑΟΚ

Η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ...

Η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ...
INTIME SPORTS

Στο "Παλατάκι" βρέθηκαν την Τετάρτη (20/8) ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του σε μια ανεπίσημη πρώτη συνάντηση καθώς επισήμως η προετοιμασία θα αρχίσει την επόμενη Δευτέρα (25/8)

Πρώτη συγκέντρωση σε ανεπίσημο επίπεδο για τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (20/8)... Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του συναντήθηκαν το απόγευμα της σημερινής μέρας στο "Παλατάκι". Φυσικά ο κόουτς του "Δικεφάλου" δεν είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς από αυτούς που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, απουσίαζαν πέντε.

Ο λόγος για τους Οντουμ, Κάρτερ, Λάνγκφορντ και Βον που θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 1/9 (βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει από την ΚΑΕ) ενώ έλειπε και ο Χρήστος Σαλούστρος που θα είναι στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα.

Στη συγκέντρωση της Τετάρτης ο Μαρκόπουλος συγκέντρωσε τους καλαθοσφαιριστές του στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε ενώ θυμίζουμε πως η προετοιμασία θα αρχίσει επισήμως την επόμενη Δευτέρα (25/8). Να σημειωθεί πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (21/8) θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις ενώ την Παρασκευή (22/8) θα περάσουν από εργομετρικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ