ΠΑΟΚ

Η νίκη στο ΣΕΦ και ο... πανευτυχής Σφαιρόπουλος

Η νίκη στο ΣΕΦ και ο... πανευτυχής Σφαιρόπουλος

Δείτε τον έξαλλο πανηγυρισμό του Γιάννη Σφαιρόπουλου όταν το 2000 ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" ήταν τότε βοηθός του Κώστα Φλεβαράκη (video)

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/11, 12.30) θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, με τον "Δικέφαλο" να έχει ιδιαίτερα κακή παράδοση στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα η τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα (για τα εκτός έδρας παιχνίδια) απέναντι στους "ερυθρόλευκους" ήταν στις 4 Μαίου του 2000. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 66-69 και μετά με νίκη στο Παλέ πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης στα 45'' πριν το τέλος είχε κάνει το 66-68, ο Μίλαν Τόμιτς λίγο πριν την λήξη είχε αστοχήσει σε τρίποντο και μετά σε "νεκρό" χρόνο ο Μπιλ Εντουαρντς "έγραψε" το τελικό 66-69. Μάλιστα στον τότε ΠΑΟΚ βρισκόταν ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος ως βοηθός του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Σφαιρόπουλος είχε πανηγυρίσει έξαλλα το "διπλό" του "Δικέφαλου" και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος για εκείνη την μεγάλη επιτυχία των "ασπρόμαυρων". Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο 29.20 (σ.σ. ο Σφαιρόπουλος είναι κάτω αριστερά με σκούρο σακάκι και γραβάτα και πανηγυρίζει έξαλλα με το που παίρνει την νίκη ο ΠΑΟΚ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ