ΠΑΟΚ

Η κλήρωση με Αρη "έφερε"... χαμόγελα

Η κλήρωση με Αρη "έφερε"... χαμόγελα
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι η πιθανή πρόκριση επί του Αρη στο Κύπελλο Ελλάδας θα έχει πολλά οφέλη και σε ό,τι αφορά αυτά "μένουν" κυρίως στον παράγοντα κόσμο

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που "φέρνει" τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη αντιμετωπίζεται με... χαμόγελα στον "Δικέφαλο".

Στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν πως μπορεί να υπάρχουν αρκετά οφέλη από ένα πετυχημένο αποτέλεσμα κόντρα στους "κίτρινους" και το κυριότερο έχει να κάνει με τον κόσμο.

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως μια νίκη επί του Αρη θα "ζεστάνει" τους φίλους της ομάδας και σε αυτό στέκονται πάρα πολύ στην ομάδα. Είναι δεδομένο πως στους "ασπρόμαυρους" θέλουν να δουν πολύ κόσμο σε αυτό το ματς, επισημαίνεται πάντως πως δεν θα ήταν καθόλου καλό να δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο "Δικέφαλος" θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους "κίτρινους".

Στο ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη θα "δουλέψει" ο Σούλης Μαρκόπουλος, που είναι γνωστό πως πάντα θέλει να διατηρεί χαμηλούς τόνους, στον ΠΑΟΚ ωστόσο υπογραμμίζεται ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει οι "ασπρόμαυροι" να... υποτιμήσουν τους "κίτρινους". Γιατί αν ο "Δικέφαλος" ηττηθεί, σίγουρα η "ζημιά" θα είναι πολύ μεγάλη (και επικοινωνιακά)...

Κατά τα άλλα την Δευτέρα αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Απόλλωνα Τσόχλα, την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί λογικά και ο Γιώργος Μπόγρης, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μαρκ Πέιν έχει συμβόλαιο στη παρούσα φάση με τον Πανιώνιο και δεν είναι φθηνός. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα συνεχιστεί με μια προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ