ΠΑΟΚ

Η... ιδιαίτερη σημασία των φιλικών για τον Όντουμ

Η... ιδιαίτερη σημασία των φιλικών για τον Όντουμ

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει μέρος στο "Patras Cup" και εκτός από το μοντάρισμα της ομάδας, το μυαλό είναι στην... πρόοδο και στην καλύτερη δυνατή προσαρμογή του Τζέικ Όντουμ.

Αρχής γενομένης από την Παρασκευή (19/9) ανοίγει ένας νέος κύκλος φιλικών για τον ΠΑΟΚ καθώς στο "Patras Cup" θα αντιμετωπίσει την την Κλουζ, το Σάββατο τον Απόλλωνα Πατρών και την Κυριακή τον Κόροιβο.

Ασφαλώς και αυτά τα φιλικά θα αποτελέσουν μια ακόμη ευκαιρία για τον Σούλη Μαρκόπουλο να δουλέψει κάποια πράγματα που θέλει σε επίθεση και άμυνα και φυσικά να μοντάρει ακόμη καλύτερα την ομάδα του.

Υπάρχει όμως και το... ξεχωριστό "κεφάλαιο" Τζέικ Όντουμ όσον αφορά τα φιλικά. Αυτό το λέμε γιατί στον ΠΑΟΚ εκτός από την "χημεία" που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα, το μυαλό είναι λογικό να είναι στην... πρόοδο που μπορεί να έχει ο Αμερικανός σε αυτά τα παιχνίδια, στην γενικότερη παρουσία του στο παρκέ και στην καλύτερη δυνατή προσαρμογή του.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που θέλει χρόνο προσαρμογής αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός ΗΠΑ (ως γνωστόν προέρχεται από κολέγιο) και έτσι θα πρέπει να "συνηθίσει" στα ευρωπαικά δεδομένα. Ετσι στον ΠΑΟΚ "μένουν" στο ότι τα φιλικά έχουν... ιδιαίτερη σημασία για τον Οντουμ ούτως ώστε να "μάθει" την ομάδα αλλά και να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα και περιμένουν να εμφανίζεται καλύτερος από αγώνα σε αγώνα.

Εξάλλου θα έχει τον... κομβικό ρόλο του οργανωτή του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αρχίσει να "πατάει" καλά στα παιχνίδια (αν και φυσικά όλοι στον ΠΑΟΚ κάνουν σαφές πως δεν θα πρέπει να είναι... βιαστικοί με τον Οντουμ αφού θέλει χρόνο). Να σημειωθεί πως στα... αξιοσημείωτα του "Patras Cup" είναι το γεγονός πως ο Σούλης Μαρκόπουλος θα αντιμετωπίσει τον γιο του, Χάρη (είναι προπονητής στον Κόροιβο Αμαλιάδας) στο ματς ΠΑΟΚ-Κόροιβος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ