ΠΑΟΚ

Η ενίσχυση, τα οικονομικά και η άμεση προσαρμογή

Η ενίσχυση, τα οικονομικά και η άμεση προσαρμογή
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την ενίσχυση έχουν κατά νου να βρουν οικονομικούς πόρους αλλά και να εντοπιστεί παίκτης που μπορεί να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Eίχαμε γράψει από πολύ νωρίς το πρωί (27/11) για το θέμα ενίσχυσης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οπως και να έχει η απώλεια του Κώστα Χαραλαμπίδη είναι μεγάλη, αυτό το ξέρουν καλά στον "Δικέφαλο" και παραδέχονται ότι είναι στο μυαλό η απόκτηση παίκτη. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να βρεθούν πόροι για θέματα οικονομικού περιεχομένου (έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μπορεί να κινηθεί για καλαθοσφαιριστή) και όσον αφορά το οικονομικό, πιθανόν θα ζητηθεί η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, επειδή υπάρχει μπροστά ο ημιτελικός Κυπέλλου (22/12) με τον Παναθηναικό, στην ομάδα θεωρούν καλό να αποκτηθεί παίκτης που θα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα. Κάποιες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών θα μπορούσαν να είναι ο Αλέξης Κυρίτσης και ο Μανώλης Παπαμακάριος που μπορεί να βοηθήσει -και- στο οργανωτικό κομμάτι.

Αμφότεροι είναι θετικοί να παίξουν στον ΠΑΟΚ (ανέκαθεν υπήρχε εκτίμηση για τις δυνατότητές τους), επίσης έγινε σκέψη για Ελληνα παίκτη που έχει παίξει παλαιότερα στον "Δικέφαλο" και αγωνίζεται τώρα σε άλλη ομάδα ή να κινηθεί ο ΠΑΟΚ είτε για Σέρβο, είτε για Αμερικανό με κοινοτικό διαβατήριο. Γενικώς περνάνε διάφορα από το μυαλό για το θέμα της ενίσχυσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ