ΠΑΟΚ

Η Ζολνόκι και ο "έλεγχος" του Κραφτ

Η Ζολνόκι και ο "έλεγχος" του Κραφτ

Στα παιχνίδια με την Ζολνόκι στον ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να... τσεκάρουν τον Άαρον Κραφτ, παίκτης που απασχόλησε τα τελευταία δύο καλοκαίρια τους "ασπρόμαυρους".

Υπήρχε μια περίπτωση φέτος να παίζει στον ΠΑΟΚ, τελικά όμως ο "Δικέφαλος" θα τον έχει αντίπαλο την Τετάρτη (14/10)... Ο λόγος για τον Άαρον Κραφτ ο οποίος ανήκει στην Ζολνόκι την οποία θα αντιμετωπίσει ο "Δικέφαλος" για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup. Το φετινό καλοκαίρι είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Αμερικανού για τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν ανάμεσα στους παίκτες που "κοιτούσε" ο "Δικέφαλος". Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους της ομάδας τον Κραφτ ο ΠΑΟΚ τον εξέτασε (και μάλιστα αρκετά σοβαρά) και το καλοκαίρι του 2014.

Πρόκειται για παίκτη που το δυνατό του σημείο είναι η άμυνα, σύμφωνα με όσα έδειξε στην NBA D-League ενώ είναι καλός και στις ασίστ. Σε κάθε περίπτωση, από τον ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να... τσεκάρουν (και να "ελέγξουν") τον Κραφτ στο ματς της Τετάρτης (14/10) αλλά φυσικά και στον αγώνα που θα γίνει στην Ουγγαρία. Ο Αμερικανός είναι 24 ετών και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στον "Δικέφαλο" να μελετήσουν εκ νέου την περίπτωσή του το επόμενο καλοκαίρι αφού υπήρχε θετική άποψη γι' αυτόν.

Κατά τα άλλα ο Μάνος Μαλέλης έχει στο μυαλό του να προσπαθήσει να "τρέξει" (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες) χορηγικά ζητήματα, αν και η γενικότερη κατάσταση στη χώρα με τα capitals controls δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα πάνω σε αυτό το θέμα ενώ από την πιάτσα των ατζέντηδων "κυκλοφορεί" πως ο ΠΑΟΚ "κοιτά" για σέντερ (στους "ασπρόμαυρους" κρατούν πιο χαμηλούς τόνους σχετικά με αυτό το θέμα), κάτι βέβαια που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ανεξάρτητα της συμφωνίας που έγινε για έναν μήνα με τον Ντάρκο Μπάλαμπαν.

Τέλος υπάρχει μια πληροφορία που αναφέρει πως είναι πιθανό ο "Δικέφαλος" να ανακοινώσει συμφωνία με στοιχηματική εταιρία ενώ όσον αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/10), δεν υπήρχε κάποιο -νέο- πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο πέραν φυσικά της απουσίας του Απόλλωνα Τσόχλα ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού (θα μείνει εκτός για 7-10 μέρες όπως έγινε γνωστό την Κυριακή) και προς το τέλος της εβδομάδας λογικά θα κάνει νέες εξετάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ