ΠΑΟΚ

Η ώρα της αγωνιστικής αντεπίθεσης

Η ώρα της αγωνιστικής αντεπίθεσης
INTIME SPORTS

Με εξαίρεση τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ο "Δικέφαλος" μπορεί στο εξής να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι να "συναντήσει" τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Διαβάστε για τα επόμενα ματς της ομάδας.

To να ξεκινά το πρωτάθλημα με τέσσερις σερί ήττες, όπως έγινε την τρέχουσα σεζόν, σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ... παράξενο για τον ΠΑΟΚ.

Για το κακό φετινό ξεκίνημα αποτελεί "δικαιολογία" το δύσκολο πρόγραμμα αφού ο "Δικέφαλος" είχε τα εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Αρη αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό στο "Παλατάκι", ωστόσο υπήρχε και το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κηφισιά που ήταν... εκτός προγράμματος.

Πλέον οι "ασπρόμαυροι" έχουν τρεις σερί νίκες στη Basket League μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρκαδικό στο ματς του Σαββάτου (28/11) και στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως πλέον η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου (την Κυριακή έχει ρεπό και την Δευτέρα επιστρέφει στις προπονήσεις) μπορεί να κάνει την... αγωνιστική της αντεπίθεση για να "ανέβει" ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα άλλωστε είναι αρκετά ευνοϊκό στο εξής... Με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι τρομερά δύσκολο, στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ (εφόσον είναι προσεκτικός) μπορεί να κερδίσει όλα τα ματς που έχει μέχρι τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που θα γίνει για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό:

Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Λαύριο - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα

Κόροιβος - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Καβάλα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κηφισιά - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Αρης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ