ΠΑΟΚ

Η τρίτη θέση και το δύσκολο πρόγραμμα

Η τρίτη θέση και το δύσκολο πρόγραμμα
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται πλέον στην κατάκτηση της τρίτης θέσης και από τα οχτώ παιχνίδια που απομένουν, έχει τρία πολύ δύσκολα ματς αλλά και έναν αρκετά επικίνδυνο εκτός έδρας αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι υποχρεώσεις σε Eurocup και Κύπελλο έχουν τελειώσει και πλέον στον ΠΑΟΚ οι πάντες έχουν το μυαλό τους την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους "ασπρόμαυρους" και αυτό είναι λογικό να το σκέφτονται στον "Δικέφαλο".

Δύσκολα τα τέσσερα από τα οχτώ ματς...

Πλέον μένουν οχτώ παιχνίδια (για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου) και μέσα σε αυτά ο ΠΑΟΚ έχει τρία πολύ δύσκολα ματς. Αυτά είναι με τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό στο "Παλατάκι". Επίσης υπάρχει και το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά που είναι αρκετά επικίνδυνο, με την ομάδα του Παπαθεοδώρου ναι μεν να μην "πατάει" ιδιαίτερα καλά φέτος αλλά στον "Δικέφαλο" να την υπολογίζουν πολύ.

Ακόμη, ο ΠΑΟΚ έχει τα -βατά- ματς με Πανελευσινιακό (εκτός), Απόλλωνα Πατρών (εντός), Κολοσσό (εντός) και Τρίκαλα (εντός), στα οποία έχει τον ξεκάθαρο τίτλο του φαβορί. Τα μισά παιχνίδια (κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ και Κηφισιά δηλαδή), ωστόσο, από τα οχτώ που απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου δεν είναι καθόλου εύκολα για τον ΠΑΟΚ...

Οι αγώνες του Αρη...

Ο "Δικέφαλος" αυτή την στιγμή είναι έναν βαθμό πάνω από τον Αρη ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ ενώ έχει να παίξει και με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό. Επίσης έχει τον Κολοσσό, τα Τρίκαλα και το Ρέθυμνο εκτός έδρας και τους Κόροιβο, Πανιώνιο εντός.

Τους δύο "αιώνιους", πάντως, οι "κίτρινοι" θα τους υποδεχτούν στο Παλέ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που θα υποδεχτεί στην έδρα του μόνο τους "ερυθρόλευκους". Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αρη ο "Δικέφαλος" μειονεκτεί αφού έχασε δύο φορές φέτος και κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα -ξαφνικά- δύσκολα και... μπλέχτηκαν για την τρίτη θέση.

Οσον αφορά την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω της με τέσσερις βαθμούς διαφορά και άρα είναι δύσκολο να χάσει από αυτήν την τρίτη θέση (έστω κι αν η "Ενωση" δεν έχει ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα). Ουσιαστικά η "μάχη" για την τρίτη θέση θα γίνει με τον Αρη...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ