ΠΑΟΚ

Η τούρτα-έκπληξη στον Σούλη για τα 300 ματς

Η τούρτα-έκπληξη στον Σούλη για τα 300 ματς
INTIME SPORTS

Δείτε VIDEO με την στιγμή που δόθηκε στον Σούλη Μαρκόπουλο μια τούρτα με τον αριθμό "300" για τα 300 επίσημα ματς που συμπλήρωσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ (VIDEO).

Όμορφες στιγμές πριν αρχίσουν οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ζολνόκι... Άνθρωποι και παίκτες του "Δικεφάλου" μπήκαν στην αίθουσα Τύπου με χειροκροτήματα και στον έμπειρο κόουτς δόθηκε μια τούρτα με τον αριθμό "300". Αυτό γιατί ο Μαρκόπουλος στον αγώνα με τους Ούγγρους συμπλήρωσε 300 επίσημα ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. O ίδιος έδειχνε να έχει αιφνιδιαστεί με αυτή την έκπληξη.

Μάλιστα ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουναρτζίδης, την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτούσαν πέταξε την ατάκα: "Και στα 500 θα έχουμε πενταώροφη τούρτα".

Το επίτευγμα του Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ φαντάζει απίθανο να ξεπεραστεί από κάποιον άλλον τεχνικό στο μέλλον με τον Έλληνα τεχνικό να διανύει την τρίτη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και την έβδομη σεζόν του σε αυτήν. Τα 300 παιχνίδια του κατανέμονται ως εξής: 234 για το Πρωτάθλημα (135 νίκες και 99 ήττες), 18 για το Κύπελλο Ελλάδας (10 νίκες και 8 ήττες) και 48 για την Ευρώπη (24 νίκες και 24 ήττες).

Το πρώτο παιχνίδι του Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν στις 5 Ιανουαρίου 1994, διαδεχόμενος τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που είχε αποχωρήσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Και μάλιστα όπως και το 300ό του ήταν σε ευρωπαϊκή νίκη με 71-67 επί της τότε Ρεκοάρο Μιλάνο στο Αλεξάνδρειο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Κόρατς. Σε μία χρονιά όπου ο ΠΑΟΚ είχε φθάσει στην κατάκτηση του θεσμού στους διπλούς τελικούς με την Στεφανέλ του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Για την ιστορία τον 300άρη Μαρκόπουλο στον πάγκο του ΠΑΟΚ ακολουθούν οι Μπάνε Πρέλεβιτς με 144 και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς με 124. Κι όσο για αυτόν που έχει περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο ελληνικής ομάδας, είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό με 683 (σ.σ. χωρίς το κύπελλο Ελλάδας).

Το Sport24.gr ήταν στο "Παλατάκι" και κατέγραψε αυτό το ωραίο στιγμιότυπο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ