ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη τύπου του "Πέτρος Οικονομάκης"

Η συνέντευξη τύπου του "Πέτρος Οικονομάκης"

Η συνέντευξη Τύπου του 6ου Τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης", το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του σήμερα (24/9), πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο Πρόεδρος του Ρεθύμνου, Ηρακλής Μανουκαράκης, καθώς και οι τεχνικοί των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά έκαναν δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών των 4 ομάδων καθώς και του Προέδρου της ομάδας όπως αναρτήθηκαν στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου Cretan Kings:

Ηρακλής Μανουκαράκης (Πρόεδρος Ρεθύμνου): " Καλωσορίζω στο 6ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» τον ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Κολοσσό Ρόδου. Σε ένα τουρνουά που πιστεύουμε πως θα είναι ανταγωνιστικό διότι οι ομάδες είναι εξαιρετικές. Το τουρνουά αντιπροσωπεύει το θεαματικό μπάσκετ που θα έχει ηBasket League φέτος γιατί θα είναι το πρωτάθλημα της επαρχίας την φετινή σεζόν και ελπίζουμε ο κόσμος που θα έρθει να παρακολουθήσει πλούσιο θέαμα. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας κάνατε την τιμή και συμμετέχετε στην φετινή διοργάνωση, δίνοντας την ευκαιρία να σας απολαύσει και ο κόσμος της Κρήτης".

Σούλης Μαρκόπουλος (Προπονητής ΠΑΟΚ): " Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Ρεθύμνου που μας κάλεσαν σε αυτότο τουρνουά. Όπως είπε και ο Πρόεδρος είναι ένα τουρνουά με καλές ομάδες και γίνεται 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος άρα αυτό είναι πολύ καλό για μας για να βγάλουμε τα συμπεράσματα τα οποία θέλουμε. Ελπίζουμε φέτος το πρωτάθλημα να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και θα είναι. Είναι πολύ καλό το ότι συμμετέχουν πολλές ομάδες από την επαρχία. Πιστεύουμε σε αυτό το θεσμό που εδώ και 6 χρόνια διοργανώνει η ομάδα του ΡέθυμνοCretan Kingsκαι της ευχόμαστε να είναι γερή αλλά και να έρθουμε και τις επόμενες φορές εδώ. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία την φετινή σεζόν και υγεία".

Άρης Λυκογιάννης (Προπονητής Κολοσσού Ρόδου): " Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας το γεγονός ότι είμαστε και εμείς εδώ στο τουρνουά. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Είναι πολύ δυνατά τεστ απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες και όλοι μας θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα παιχνίδια ώστε να δούμε κάποια πράγματα και σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε και ανάλογα να πορευθούμε στην συνέχεια. Ευχαριστούμε το ΡέθυμνοCretan Kings και την Διοίκηση για την πρόσκληση και εύχομαι στις ομάδες υγεία και να έχουμε μία καλή σεζόν".

Κώστας Μέξας (Προπονητής Απόλλωνα Πάτρας): " Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ρεθύμνου και την Διοίκηση για την πρόσκληση στο τουρνουά "ΠέτροςΟικονομάκης". Είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για μας 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με αντιπάλους πολύ δυνατές ομάδες και θα μας δείξουν που περίπου βρισκόμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Όλοι οι προπονητές θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Θα γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια και επίσης να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες υγεία και καλή χρονιά, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και στην κορυφή και προς τα κάτω και ελπίζουμε με καλύτερο θέαμα και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο".

Τόνι Κωνσταντινίδης (προπονητής Ρεθύμνου Cretan Kings): " Πρωτίστως θα ήθελα να καλωσορίσω στην πόλη μας τον ΠΑΟΚ, τον Κολοσσό και τον Απόλλων Πάτρας και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας. Όπως προανέφεραν οι συνάδελφοι μου είμαστε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε σε μία πολύ καθοριστική περίοδο και σίγουρα κανείς μας δεν είναι έτοιμος στον βαθμό που θα θέλαμε και αυτό το τουρνουά θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε και τα θετικά και τα αρνητικά, τι πρέπει να βελτιώσουμε, να δούμε τις αδυναμίες και να τις διορθώσουμε ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα.

Αυτή η περίοδος είναι λίγο περίεργη. Υπάρχουν ματς Κυπέλλου. Άλλοι παίζουν, άλλοι δεν παίζουν και πρέπει να προσαρμοστούμε και εμείς οι προπονητές στις ειδικές συνθήκες. Ένα πρωτάθλημα που θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικό, δύσκολο παράλληλα για όλους μας και αν θέλουμε να επιβιώσουμε για να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα θα πρέπει να δουλέψουμε αυτή την περίοδο περισσότερο. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει. Νομίζω και οι τέσσερις ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και ανταγωνιστικές και ο κόσμος θα βγει κερδισμένος αν έρθει στο γήπεδο. Ευχαριστώ ξανά τις ομάδες που μας κάνουν την τιμή να είναι μαζί μας στο τουρνουά".

Το πρόγραμμα του6Τουρνουά"Πέτρος Οικονομάκης"
Σάββατο24Σεπτεμβρίου
17.00 Κολοσσός H HOTELS – ΠΑΟΚ
19.15 Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Π. CARNA
Κυριακή25Σεπτεμβρίου
16.15 Απόλλων Π. CARNA – Κολοσσός H HOTELS
18.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ