ΠΑΟΚ

Η σημαντική προσφορά του Σοφοκλή Σχορτσανίτη

Η σημαντική προσφορά του Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Σχορτσανίτης INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ τόσο στο Eurocup, όσο και στο πρωτάθλημα. Δείτε τους πόντους και τον χρόνο συμμετοχής του στα φετινά ματς.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν εκπληκτικός στο ματς με την Αβτοντορ... Ο Ελληνας σέντερ πέτυχε 27 πόντους, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ βάσει ranking (είχε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης) και πήρε από το... χεράκι τον "Δικέφαλο" για να τον οδηγήσει σε μια σπουδαία νίκη.

Ο "Σόφο" στο πρώτο ημίχρονο είχε 9 πόντους ωστόσο στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε πολύ καλύτερος και φρόντισε να δώσει πολλές βοήθειες σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού της Τετάρτης.

Και απέδειξε έτσι πόσο μεγάλο "όπλο" είναι για τον φετινό ΠΑΟΚ... Αυτό άλλωστε είναι κάτι που το "δείχνουν" τα νούμερα του Ελληνα σέντερ. Ο Σχορτσανίτης τόσο στο Eurocup, όσο και στο πρωτάθλημα έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ανάμεσα στους παίκτες των "ασπρόμαυρων". Συγκεκριμένα έχει 13,2 πόντους μέσο όρο στα ευρωπαϊκά ματς (ο Βασιλειάδης έχει 13,7 πόντους ανά παιχνίδι) ενώ στη Basket League έχει 12,7 πόντους ανά αγώνα (ο Βασιλειάδης έχει 13,8 πόντους μέσο όρο).

Σε κάθε περίπτωση η προσφορά του Big Sofo στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά σημαντική (εκτός από τον τομέα του σκοραρίσματος, μπορεί να κάνει... ευκολότερη την ζωή των συμπαικτών του "τραβώντας" αντιπάλους πάνω του και δημιουργώντας κενούς χώρους για τους παίκτες του "Δικεφάλου")... Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τους πόντους και τον χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια που έχει παίξει με την φανέλα του "Δικεφάλου".

Ο "Σόφο" στο Eurocup:

ΠΑΟΚ-Λιέτουβος Ρίτας (νίκη για τον "Δικέφαλο"): 8 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής

Ζολνόκι-ΠΑΟΚ (ήττα για τον "Δικέφαλο"): 5 πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής

ΠΑΟΚ-Ζενίτ (ήττα για τον "Δικέφαλο"): 17 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής

Μπεσίκτας-ΠΑΟΚ (νίκη για τον "Δικέφαλο"): 9 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής

ΠΑΟΚ-Αβτοντορ (νίκη για τον "Δικέφαλο"): 27 πόντους σε 33 λεπτά συμμετοχής

Η παρουσία του στο πρωτάθλημα:

Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ (νίκη για τον "Δικέφαλο"): 12 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής

ΠΑΟΚ-Κολοσσός (νίκη για τον "Δικέφαλο"): 17 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής

ΠΑΟΚ-Αρκαδικός (νίκη για τον "Δικέφαλο"): 7 πόντους σε 16 λεπτά συμμετοχής

Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ (ήττα για τον "Δικέφαλο"): 15 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ