ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του Πέτεγουεϊ στον ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του Πέτεγουεϊ στον ΠΑΟΚ

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ έφτασε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν αντιθέσει με τους Χαραλαμπόπουλο, Κόνιαρη, Κατσίβελη, Μαργαρίτη και Τζόουνς...

Με ένα νέο πρόσωπο και πέντε απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Τεράν Πέτεγουεϊ έφτασε νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη και αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση του "δικεφάλου". Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν πάντως σε πέντε νέους συμπαίκτες του να δώσουν το "παρών".

Οι τέσσερις διεθνείς (Μαργαρίτης, Κατσίβελης, Κόνιαρης και Χαραλαμπόπουλος), καθώς και ο Λάκι Τζόουνς, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να χάσουν την προπόνηση. Σημειωτέον, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής επειδή κόπηκε το ρεύμα στο κλειστό της Πυλαίας για οφειλές προς τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε μέσω της ιστοσελίδας της τη διεύθυνση της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ