ΠΑΟΚ

Η προπόνηση του Πρέλεβιτς και της υπόλοιπης ομάδας… ειδικών αποστολών

Η προπόνηση του Πρέλεβιτς και της υπόλοιπης ομάδας… ειδικών αποστολών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος, Τέλης Ζουρνατσίδης, αλλά και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, έπιασαν δουλειά για έναν… απαιτητικό αγώνα το βράδυ της Πέμπτης (28/09). (VIDEO)

Οι "θρύλοι" του ΠΑΟΚ, ο head coach Ηλίας Παπαθεοδώρου, όπως και οι συνεργάτες του, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΑΝΑΔΟΜΩ, που ανακαίνισε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο οποίο θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Κι έπιασαν ήδη δουλειά για να είναι έτοιμοι.

" Η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έχει το απόγευμα της Τετάρτης το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι (με την Karposh Sokoli, κεκλεισμένων των θυρών), αλλά το μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το βράδυ αυτής της Πέμπτης (28/9) στον Εύοσμο. Η ομάδα ειδικών αποστολών (Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος, Ζουρνατσίδης, Παπαθεοδώρου, Χαραλαμπίδης, Μενουδάκος και όλο το επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ) ξεκίνησε προπονήσεις. Και αυτή την Πέμπτη στις 20:00, θα αντιμετωπίσει σε έναν ξεχωριστό αγώνα την ομάδα της ΑΝΑΔΟΜΩ, που ανακαίνισε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο οποίο θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε το video που ακολουθεί:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ