ΠΑΟΚ

Η πρόοδος του Όντουμ

Η πρόοδος του Όντουμ
INTIME SPORTS

Ο Τζέικ Οντουμ, που εμφανίζεται βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, βάσει του συστήματος αξιολόγησης έχει αποτελέσει τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς του "Δικεφάλου"

Ο Τζέικ Οντουμ πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αρη και βοήθησε πολύ στην τέταρτη περίοδο πετυχαίνοντας πολύ σημαντικά καλάθια. Ολοκλήρωσε το ματς με 25 βαθμούς στο ranking έχοντας 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Αμερικανός τον τελευταίο καιρό... ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι ο πολυτιμότερος παίκτης των "ασπρόμαυρων" στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του "Δικεφάλου".

Οι... πρωτιές του

Ο Οντουμ στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναικό είχε 19 βαθμούς στο ranking και ήταν ο πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ενώ στο δεύτερο παιχνίδι με το "τριφύλλι" δεν ήταν καλός και με -2 βαθμούς ήταν στην τελευταία θέση των παικτών του "Δικεφάλου" όσον αφορά το ranking. Στον αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τους "πράσινους" ήταν πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης για τον ΠΑΟΚ με 12 βαθμούς (τόσους είχε και ο Μπρέμερ ο οποίος πέτυχε 10 πόντους ενώ ο Οντουμ πέτυχε 17 πόντους) και στο ντέρμπι με τον Αρη με 25 βαθμούς στο ranking ήταν στην κορυφή σχετικά με τους πολυτιμότερους παίκτες των "ασπρόμαυρων".

Τι έκανε στα πέντε τελευταία ματς πριν από ΠΑΟ και Αρη

Αν δούμε τι έκανε στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ πριν παίξει με τον Παναθηναικό και τον Αρη, θα διαπιστώσουμε πως ο Οντουμ έχει... πρόοδο στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα. Στο ματς με την ΑΕΚ είχε 9 βαθμούς στο ranking όντας ο έβδομος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν στην τελευταία θέση των καλαθοσφαιριστών του "Δικεφάλου" όσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης (είχε 3 βαθμούς).

Στον πρώτο αγώνα με το Ρέθυμνο για τα πλέι οφ με 7 βαθμούς στο ranking ήταν ο τέταρτος πιο πολύτιμος παίκτης του ΠΑΟΚ και στο ματς που έγινε στην Κρήτη κόντρα στον ΑΓΟΡ, ήταν ο έκτος πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων" με 3 βαθμούς. Στο τρίτο παιχνίδι με το Ρέθυμνο είχε 9 βαθμούς στο ranking και ήταν στην πέμπτη θέση των πολυτιμότερων παικτών του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ