ΠΑΟΚ

Η παρουσία Μαρκόπουλου και ο Κνέζεβιτς

Η παρουσία Μαρκόπουλου και ο Κνέζεβιτς

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που είδε το καμπ του ΠΑΟΚ την Δευτέρα, είχε την ευκαιρία να τα πει με ανθρώπους του "Δικεφάλου" στις τάξεις του οποίου δεν φαίνεται να ανησυχούν για το θέμα παραμονής του.

Το τελευταίο διάστημα το θέμα παραμονής του Σούλη Μαρκόπουλου "έκαιγε" και σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε ανοιχτός σε μια καλή πρόταση από άλλη ομάδα. Γενικώς στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ζήτημα του Ελληνα κόουτς ο οποίος την Δευτέρα (29/6) βρέθηκε στο "Παλατάκι" και είχε την ευκαιρία να τα πει με τους Σταυρόπουλο, Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε την προπόνηση που έγινε για το καμπ των "ασπρόμαυρων" και αυτό ενισχύει κατά κάποιο τρόπο το ότι δεν φαίνεται να έχει διάθεση αποχώρησης από τον "Δικέφαλο" (κάτι που γενικώς λένε στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες). Θυμίζουμε πως ως τις 30/6 ο Μαρκόπουλος έχει περιθώριο να χρησιμοποιήσει έναν όρο στο συμβόλαιό του για να ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο". Στο μεταξύ, να σημειωθεί πως στο καμπ έδωσαν το παρών οι Καλαμπάκας, Βαρυτιμιάδης και Αμπαράς αλλά και ένας Σέρβος καλαθοσφαιριστής, ο Νίκολα Κνέζεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ