ΠΑΟΚ

Η παρακάμερα και η αγωνία για Μαργαρίτη

Η παρακάμερα και η αγωνία για Μαργαρίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρακάμερα του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καρσίγιακα και τα νεότερα από τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Διαβάστε ακόμα γιατί στον “δικέφαλο του βορρά” θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στην Ιταλία.

Με μία βαριά (έστω και φιλική) ήττα και έναν τραυματία επιστρέφει σήμερα ο ΠΑΟΚ από την Τουρκία. Ο “δικέφαλος του βορρά' ηττήθηκε από την Καρσίγιακα με 96-75 στο πλαίσιο του Πινάρ Καπ που διοργανώθηκε στη Σμύρνη, αυτό όμως που προβληματίζει δεν είναι τόσο η έκταση της ήττας, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη ο Μαργαρίτης στο αριστερό γόνατο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει (μέσω Κωνσταντινούπολης) στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 20:30 το βράδυ και το πρωί της Παρασκευής ο έμπειρος φόργουορντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Βαρέζε ή Μπενφίκα στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, απόψε ο ΠΑΟΚ θα μάθει και την έβδομη ομάδα που θα έχει στον όμιλο του στο Champions League, η οποία θα προκύψει από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Βαρέζε-Μπενφίκα, με την ιταλική ομάδα να έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη της με 75-72 μέσα στη Λισαβόνα. Την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί και η όγδοη θέση, την οποία θα κατακτήσει μία εκ των Κλουζ, ΑΕΚ Λάρνακας και Ουσάκ.

Ακολούθως παρακολουθήστε την παρακάμερα από το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη με την Καρσίγιακα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ