ΠΑΟΚ

Η Luanvi θα ντύνει τον ΠΑΟΚ

Η Luanvi θα ντύνει τον ΠΑΟΚ

Η νέα συνεργασία που ανακοίνωσε η "ασπρόμαυρη" KAE. Ti περιλαμβάνει η συμφωνία που θα ισχύει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την Δευτέρα (20/7) ότι ξεκινάει συνεργασία με την ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης LUANVI, που θα ισχύει για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 16 και που θα αφορά τον εξοπλισμό της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών, καθώς και των επίσημων προϊόντων της ομάδας που θα διατίθενται μέσω της μπουτίκ.

Όπως ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: " Η Luanvi σχεδιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αποκλειστικά για την ανδρική ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει το σχεδιασμό και παραγωγή των εμφανίσεων της ομάδας για Ελλάδα και Ευρώπη, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών επαγγελματικών συλλόγων. Επιπλέον, στα πλαίσια της συνεργασίας συμπεριλαμβάνεται και ο σχεδιασμός συλλεκτικών εμφανίσεων του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν".

Η Luanvi προσανατολίζεται στη δημιουργία αποκλειστικών συλλογών για μερικές από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ευρώπης σε όλα τα αθλήματα. Ενδεικτικά, μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται οι Valencia CF, Granada CF, Levante UD, Villareal CF, Real Zaragoza (ποδόσφαιρο), Valencia Basket, Morabank Andora, Lagun Aron GBC, Rueda Valladolid (μπάσκετ).

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τα ΙΕΚ Ξυνή, για δύο ακόμη χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ